Daha öncede hamileyim galiba dedim adetimden bir kac hafta once yerlesme kanamasi zannettigim acik renk bir kan geldi adetim de birkac gun gecti test yaptim negatifti yuzlesmekten korkuyorum aslinda ya degilsem yine diyeNeden idrar testi yapıp burada fotoğrafını bizimle paylaşmıyorsun?
Ben de 1 kereden hamile kaldım
Daha öncede hamileyim galiba dedim adetimden bir kac hafta once yerlesme kanamasi zannettigim acik renk bir kan geldi adetim de birkac gun gecti test yaptim negatifti yuzlesmekten korkuyorum aslinda ya degilsem yine diye
İcim biraz rahatlasa destek alsam eczaneye gidip test alacagim zaten simdi cok istiyorum ama isteHaklısın. Ama yapmadan da bilemezsin ki
daha evde misin sen :) ama koşmadan git test alİcim biraz rahatlasa destek alsam eczaneye gidip test alacagim zaten simdi cok istiyorum ama iste
edosko evet hamileyim cift cizgi cikti ben de bir anne adayiyim artik suan sevincten agliyorumdaha evde misin sen :) ama koşmadan git test al
aman öyle bir hata yapma. hayırlı olsun canımm. taş kalpli değilse baba olacağını duyduğunda önceden düşünmese bile sevinir ister..edosko evet hamileyim cift cizgi cikti ben de bir anne adayiyim artik suan sevincten agliyorumama bir yandan da korkum var ya esim istemezse aldiralim derse cocuk istemiyordu korunuyordu kazara olursa aldiririz diyodu onceden ama artik korunmuyor...
Hayırlı olsun,eşiniz istemese bile siz kararlılığnızı koruyun bence,size karşı koyamazedosko evet hamileyim cift cizgi cikti ben de bir anne adayiyim artik suan sevincten agliyorumama bir yandan da korkum var ya esim istemezse aldiralim derse cocuk istemiyordu korunuyordu kazara olursa aldiririz diyodu onceden ama artik korunmuyor...
Duygularimi kontrol edemiyorum dun fark ettim bunu dun ilk defa midem bulandi yemek yiyemedim kac gundur esim usuyorum deyip sobayi aciyor ben kapatiyorum cok sicak deyip az once de bir duygu seli yasadim sustum sevincten aglayip sonra neden agladigimi bilmeden agladim tekraraman öyle bir hata yapma. hayırlı olsun canımm. taş kalpli değilse baba olacağını duyduğunda önceden düşünmese bile sevinir ister..
genç anne
basta benne demek aldırırım derse??? bu sitede çocuk istediği halde çocuğu olmayan onlarca kadın var. yemin ederim hepsi saldırır size :)
Duygularimi kontrol edemiyorum dun fark ettim bunu dun ilk defa midem bulandi yemek yiyemedim kac gundur esim usuyorum deyip sobayi aciyor ben kapatiyorum cok sicak deyip az once de bir duygu seli yasadim sustum sevincten aglayip sonra neden agladigimi bilmeden agladim tekraracaba kac haftalik doktora onumuzdeki hafta gidebilirim.. nasil hesaplama yapiliyor
bilmeden konusmayalim arkadasim ben zaten cok istiyorum bu bebegi lakin esim durumlari toplayip cocuk istiyordu ve korunuyordu kazara olursa da aldiririz diyordu aksama haberi vericem isten geljnce korunmuyor bir aydir insallah isterne demek aldırırım derse??? bu sitede çocuk istediği halde çocuğu olmayan onlarca kadın var. yemin ederim hepsi saldırır size :)
İnternetten son adet tarihimi girip baktim 5 ay 5 gunluk bebegim :) ben cok istedim bu bebegi allah insallah sana da nasip eder yeni yilda hamis haberini aliriz umarim tatlim :)basta ben10 aydır denıyorum sorun olmamasına rağmen olmuyor..
canım adet tarıhıne göre hesaplama yapar. tahmını 5-6 haftalık fılandır. 13 gun gecmıs adetınden . kalp atısını duyarsın gıttıgınde.
Hahane demek aldırırım derse??? bu sitede çocuk istediği halde çocuğu olmayan onlarca kadın var. yemin ederim hepsi saldırır size :)
Tebrik ederim canim insallah esinde haberi duyduğunda en az senin kadar sevinir ha birde qaliba heyacandan 5 haftalik yazmaktan 5 ay yazmişsinİnternetten son adet tarihimi girip baktim 5 ay 5 gunluk bebegim :) ben cok istedim bu bebegi allah insallah sana da nasip eder yeni yilda hamis haberini aliriz umarim tatlim :)
ınsallah canım.. sağol. eşinin tepkisini merak ettim. gerekiyosa onu döverizİnternetten son adet tarihimi girip baktim 5 ay 5 gunluk bebegim :) ben cok istedim bu bebegi allah insallah sana da nasip eder yeni yilda hamis haberini aliriz umarim tatlim :)
Evet heyecandan 5 hafta 5 gunlukTebrik ederim canim insallah esinde haberi duyduğunda en az senin kadar sevinir ha birde qaliba heyacandan 5 haftalik yazmaktan 5 ay yazmişsin
ınsallah canım.. sağol. eşinin tepkisini merak ettim. gerekiyosa onu döveriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?