• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilir miyim lutfen yardim

pnrboran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
359
87
98
30
22 yasindayim yaklasik 1 sene olacak evliligim...esim koruyordu kendini ama artik onemsemiyor cocuk dusunmuyorduk daha dogrusu o biraz otursun durumlarimiz oyle diyordu ben istesem de simdi olmaz zaten diyordum ancak pek onemsemiyor artik korunmaya calismiyor sanki istiyor ama soyleyemiyor gibi arkadaslar asil konuya gelecek olursak 4 aralikta regl olmam gerekiyordu ancak 13 gün gecti hàla olmadim kasiklarimda müthis bir agri var goguslerim sis ve uclarina dokunamiyorum acaba hamile miyim?

Neden idrar testi yapıp burada fotoğrafını bizimle paylaşmıyorsun?

Ben de 1 kereden hamile kaldım

Daha öncede hamileyim galiba dedim adetimden bir kac hafta once yerlesme kanamasi zannettigim acik renk bir kan geldi adetim de birkac gun gecti test yaptim negatifti yuzlesmekten korkuyorum aslinda ya degilsem yine diye :(

Neden idrar testi yapıp burada fotoğrafını bizimle paylaşmıyorsun?

Ben de 1 kereden hamile kaldım
Daha öncede hamileyim galiba dedim adetimden bir kac hafta once yerlesme kanamasi zannettigim acik renk bir kan geldi adetim de birkac gun gecti test yaptim negatifti yuzlesmekten korkuyorum aslinda ya degilsem yine diye :(

Daha öncede hamileyim galiba dedim adetimden bir kac hafta once yerlesme kanamasi zannettigim acik renk bir kan geldi adetim de birkac gun gecti test yaptim negatifti yuzlesmekten korkuyorum aslinda ya degilsem yine diye :KK43:

Haklısın. Ama yapmadan da bilemezsin ki

daha evde misin sen :) ama koşmadan git test al :21:
edosko evet hamileyim cift cizgi cikti ben de bir anne adayiyim artik suan sevincten agliyorum :D ama bir yandan da korkum var ya esim istemezse aldiralim derse cocuk istemiyordu korunuyordu kazara olursa aldiririz diyodu onceden ama artik korunmuyor...

edosko evet hamileyim cift cizgi cikti ben de bir anne adayiyim artik suan sevincten agliyorum :KK70: ama bir yandan da korkum var ya esim istemezse aldiralim derse cocuk istemiyordu korunuyordu kazara olursa aldiririz diyodu onceden ama artik korunmuyor...
aman öyle bir hata yapma. hayırlı olsun canımm. taş kalpli değilse baba olacağını duyduğunda önceden düşünmese bile sevinir ister..
genç anne :KK9:

edosko evet hamileyim cift cizgi cikti ben de bir anne adayiyim artik suan sevincten agliyorum :KK70: ama bir yandan da korkum var ya esim istemezse aldiralim derse cocuk istemiyordu korunuyordu kazara olursa aldiririz diyodu onceden ama artik korunmuyor...
Hayırlı olsun,eşiniz istemese bile siz kararlılığnızı koruyun bence,size karşı koyamaz

aman öyle bir hata yapma. hayırlı olsun canımm. taş kalpli değilse baba olacağını duyduğunda önceden düşünmese bile sevinir ister..
genç anne :KK9:
Duygularimi kontrol edemiyorum dun fark ettim bunu dun ilk defa midem bulandi yemek yiyemedim kac gundur esim usuyorum deyip sobayi aciyor ben kapatiyorum cok sicak deyip az once de bir duygu seli yasadim sustum sevincten aglayip sonra neden agladigimi bilmeden agladim tekrar :D acaba kac haftalik doktora onumuzdeki hafta gidebilirim.. nasil hesaplama yapiliyor

ne demek aldırırım derse??? bu sitede çocuk istediği halde çocuğu olmayan onlarca kadın var. yemin ederim hepsi saldırır size :)

ne demek aldırırım derse??? bu sitede çocuk istediği halde çocuğu olmayan onlarca kadın var. yemin ederim hepsi saldırır size :)
basta ben :D 10 aydır denıyorum sorun olmamasına rağmen olmuyor.. :KK51:

Duygularimi kontrol edemiyorum dun fark ettim bunu dun ilk defa midem bulandi yemek yiyemedim kac gundur esim usuyorum deyip sobayi aciyor ben kapatiyorum cok sicak deyip az once de bir duygu seli yasadim sustum sevincten aglayip sonra neden agladigimi bilmeden agladim tekrar :KK70: acaba kac haftalik doktora onumuzdeki hafta gidebilirim.. nasil hesaplama yapiliyor

canım adet tarıhıne göre hesaplama yapar. tahmını 5-6 haftalık fılandır. 13 gun gecmıs adetınden . kalp atısını duyarsın gıttıgınde.

arkada
bilmeden konusmayalim arkadasim ben zaten cok istiyorum bu bebegi lakin esim durumlari toplayip cocuk istiyordu ve korunuyordu kazara olursa da aldiririz diyordu aksama haberi vericem isten geljnce korunmuyor bir aydir insallah ister

basta ben :D 10 aydır denıyorum sorun olmamasına rağmen olmuyor.. :KK51:

canım adet tarıhıne göre hesaplama yapar. tahmını 5-6 haftalık fılandır. 13 gun gecmıs adetınden . kalp atısını duyarsın gıttıgınde.
İnternetten son adet tarihimi girip baktim 5 ay 5 gunluk bebegim :) ben cok istedim bu bebegi allah insallah sana da nasip eder yeni yilda hamis haberini aliriz umarim tatlim :)

İnternetten son adet tarihimi girip baktim 5 ay 5 gunluk bebegim :) ben cok istedim bu bebegi allah insallah sana da nasip eder yeni yilda hamis haberini aliriz umarim tatlim :)
Tebrik ederim canim insallah esinde haberi duyduğunda en az senin kadar sevinir ha birde qaliba heyacandan 5 haftalik yazmaktan 5 ay yazmişsin

ınsallah canım.. sağol. eşinin tepkisini merak ettim. gerekiyosa onu döveriz :KK11:

Tebrik ederim canim insallah esinde haberi duyduğunda en az senin kadar sevinir ha birde qaliba heyacandan 5 haftalik yazmaktan 5 ay yazmişsin
Evet heyecandan 5 hafta 5 gunluk :D esimin yanina gittim cok sevindi herkese de duyurdu is yerindekiler de tebrik etti el ustunde tutuyor beni dikkat et eve giderken hatta gitme aksam beraber doneriz yolda bir sey falan olur dedi :D

Back