- 23 Kasım 2023
- 75
- 16
- 25
- Konu Sahibi birsorumvar12
Çok nadirde olsa bazen Üzerine Görme denilen bir durum yaşanabiliyor canımMerhaba hamileler de adet oluyor diyorlar doğru mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok nadirde olsa bazen Üzerine Görme denilen bir durum yaşanabiliyor canımMerhaba hamileler de adet oluyor diyorlar doğru mu ?
Nadirde olsa bazı kadınlar görebiliyor canımMerhaba hamileler de adet oluyor diyorlar doğru mu ?
tekrar test yaptınız mı merak ettim :)Kasık ağrım vardı kısa sürünce test yapmıştım negatifti hala geçmedi o zamandan beri sağ bacağıma vuran ağrı bugünde aşırı göğüs ağrım var hiçbir zman göğsüm agrimazdi çok uzun sürdü bu ağrılar şuan adetime 6 gün var
Hayır yapmadım 2 gündür lekelenmem var anlamadım adet mi olucam hamile miyim anlamadım ped le geziyorum 2 gündür pişik oldumtekrar test yaptınız mı merak ettim :)
tekrar test yapın veya kan verin bence emin olmak için :)Hayır yapmadım 2 gündür lekelenmem var anlamadım adet mi olucam hamile miyim anlamadım ped le geziyorum 2 gündür pişik oldum
Test için beklesem mi bilemiyorum hiç daha beklenen adet günüme 2 3 gün var hayal kırıklığı olmasın istiyorum kedim var gelip gelip karnıma kafasını dayıyor eskiden kucağıma gelmezdi hiç kafam çok karışıktekrar test yapın veya kan verin bence emin olmak için :)
haklısınız insan negatif görmekten korkuyor herhangi bir belirtiniz var mı lekelenme dışındaTest için beklesem mi bilemiyorum hiç daha beklenen adet günüme 2 3 gün var hayal kırıklığı olmasın istiyorum kedim var gelip gelip karnıma kafasını dayıyor eskiden kucağıma gelmezdi hiç kafam çok karışık
haklısınız insan negatif görmekten korkuyor herhangi bir belirtiniz var mı lekelenme dışında
Göğsümde bazen çok ağrı oluyor koltuk altima kadar vuran bazen hiç ağrı olmuyor her zaman sağ kasigim agrirdi bu ay sürekli sol kasigim ağrıyor bacağıma vuruyor ama ağrılar çok kısa sürüyor ağrısız agrilar bide dün gece yattigim zaman afedersiniz ama vajinama 2 saniye süren bıçak saplanir gibi ağrı girdi bide benim midem biraz sorunlu belirti mi bilemem ama her yemekten sonra midem ekşiyorhaklısınız insan negatif görmekten korkuyor herhangi bir belirtiniz var mı lekelenme dışında
belirtiler hamilelik yönünde ama dediğiniz gibi insan bilemiyor regl ile aynı belirtileri gösteriyor. Adetinize az kalmış inşallah beklediğiniz şekilde sonuçlanır :)Göğsümde bazen çok ağrı oluyor koltuk altima kadar vuran bazen hiç ağrı olmuyor her zaman sağ kasigim agrirdi bu ay sürekli sol kasigim ağrıyor bacağıma vuruyor ama ağrılar çok kısa sürüyor ağrısız agrilar bide dün gece yattigim zaman afedersiniz ama vajinama 2 saniye süren bıçak saplanir gibi ağrı girdi bide benim midem biraz sorunlu belirti mi bilemem ama her yemekten sonra midem ekşiyor
Benim de ilk defa bu kadar uzun gecikmem oldu bugün 6 günüm test yapmalimiyim sizce yoksa 1 2 gün daha beklemelimiyimBen 6 gün gecikme ile öğrendim.
Yapın mutlaka 6 gün gecikme kanda da idrar testinde de çok belirgin çıkarBenim de ilk defa bu kadar uzun gecikmem oldu bugün 6 günüm test yapmalimiyim sizce yoksa 1 2 gün daha beklemelimiyim
Cevabınız için teşekkürlerYapın mutlaka 6 gün gecikme kanda da idrar testinde de çok belirgin çıkar
Bazen gebelik kesesi etrafında kanama alanı oluşabiliyor bu da lekelenme şeklinde atılıyor buna üstüne görme diyorlar. Tıbben yani bütün doktorlara göre kırmızı parlak akışkan kan olması demek gebelik durumu olmadığını gösterir ama bazı kadınlar olduğunu söylüyorMerhaba hamileler de adet oluyor diyorlar doğru mu ?
Ben 5 gün gecikme ile öğrenmiştim epeyde yüksekti beta değerim. Kan tahlili yaptırın bence sonucu öğrenin içiniz rahat etsinBenim de ilk defa bu kadar uzun gecikmem oldu bugün 6 günüm test yapmalimiyim sizce yoksa 1 2 gün daha beklemelimiyim
Göğsümde bazen çok ağrı oluyor koltuk altima kadar vuran bazen hiç ağrı olmuyor her zaman sağ kasigim agrirdi bu ay sürekli sol kasigim ağrıyor bacağıma vuruyor ama ağrılar çok kısa sürüyor ağrısız agrilar bide dün gece yattigim zaman afedersiniz ama vajinama 2 saniye süren bıçak saplanir gibi ağrı girdi bide benim midem biraz sorunlu belirti mi bilemem ama her yemekten sonra midem ekşiyor
adet oldunuz mu merak etim :)Test için beklesem mi bilemiyorum hiç daha beklenen adet günüme 2 3 gün var hayal kırıklığı olmasın istiyorum kedim var gelip gelip karnıma kafasını dayıyor eskiden kucağıma gelmezdi hiç kafam çok karışık
Evet oldumadet oldunuz mu merak etim :)