• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim kızlar?

Girlspower88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
18
0
1
34
İyi geceler dilerim herkese eşimle korunmadan ilişki yaşadık. Spermlerini içime bırakmadı. Çocuk şimdilik düşünmüyoruz :)) Yumurtlama tarihim bu ayın 4ü olarak görünüyor 1inde yaşandı ilişki. Yarın beklediğimiz adetim bugün geldi normale göre az miktarda. Kan düşüklüğü vardı bende kan ilacı da kullanıyorum. Ama daha önce bu kadar az gelmedi. Yerleşme kanaması olmasından şüpheleniyorum ama adet sancım gibi sancım var. Rengi adet kanıyla aynı. Anlayamadım tam olarak sizlerin birer görüşünü alabilir miyimmm ?

İyi geceler dilerim herkese eşimle korunmadan ilişki yaşadık. Spermlerini içime bırakmadı. Çocuk şimdilik düşünmüyoruz :)) Yumurtlama tarihim bu ayın 4ü olarak görünüyor 1inde yaşandı ilişki. Yarın beklediğimiz adetim bugün geldi normale göre az miktarda. Kan düşüklüğü vardı bende kan ilacı da kullanıyorum. Ama daha önce bu kadar az gelmedi. Yerleşme kanaması olmasından şüpheleniyorum ama adet sancım gibi sancım var. Rengi adet kanıyla aynı. Anlayamadım tam olarak sizlerin birer görüşünü alabilir miyimmm ?
Yerleşme kanaması pembe yada kahverengi olur adet olmuşsunuz bence

Bu sefer ki biraz daha sancılı oluyor. anlamadım nedenini karnım şiş sanki o kanı atarsam rahatlatacak gibiyiim çözemedim.
Muhtemelen tam sökülemiyor cnm ondan oluyor yani ama gelmiş bir kere devamında gelir ben kaç gündür bekliyorum bi türlü gelemedi :)

kızlar birşey sormak istiyorum bende. Eşimle yumurtlama günlerindeydi galiba ama geri çekmeyle korunarak ilişki yaşadık. İlişkiden 3 gün sonra falan adete 11 gün kala diyim, kasıklarımda adet olcakmışım gibi ağrı oldu, bel ağrım yoktu, ama gün geçtikçe göğüslerimde çok aşırı olmasa da hassasiyet, kasıklarımdaki ağrı ve batma devam ediyo, bel ağrısı hiç yaşamıyorum, mide bulantısı falan hiç yok,kokulardan tiksinme tarzı bişey yok, sık idrara çıkma falan da yok, baş ağrısı bacaklarda ağrı diyolar onlar yok, akıntımda yok kuru yani yumurtlamadan sonra akıntım yok denecek kadar az, o da açık renkli hissetmiyorum bile. Eşim ben eminim diyo ama ben tecrübelerinize dayanarak sormak ıstedim. çünkü ben her ay en kötü 10 ile 7 gün öncesinden ya gögüs hassasiyeti ya ara ara kasık ağrısı falan çekiyorum. Üşüme falan yaşamadım, ateş 36.4'lerde seyrediyo. Sizce bu durum nedir? size sormak istedim. bat: 3 ekim yani 8 gün falan var ağrılarım devam ediyo göğüs hassasiyeti de gün geçtikçe şu an artmakta. cevaplarınızı bekliyorum lütfen merakımı giderin :)

Back