Tsk ederim canm hesaplamama gore 1 hafta gecikti günüm ama cok dusuk daha oncede dusuk yaptim korkuorum simdiYaşadığın yerleşme kanaması olabilir.kedine dikkat et. Adet günün en az 1 hafta geçsin sonra hcg yaptır.
Hakkında hayırlısı olsun bence hamilesin
Tsk ederim canm hesaplamama gore 1 hafta gecikti günüm ama cok dusuk daha oncede dusuk yaptim korkuorum simdi
Ewet pazartesi tekrar yaptrcm cnm dr. Bile sınırda dedi ama uzme yukselir dio ama yinede uzuluorO zaman geç döllenme olabilir canım. 2 gün sonra tekrar hcg yaptır. Değerlerinin en az ikiye katlaması gerekiyor.
Üzülme canım. Bak hiç hamile kalamayanlardan biriyim bende. Allah'ın takdiri hepsi.. Keyfini çıkarmaya bak :)Ewet pazartesi tekrar yaptrcm cnm dr. Bile sınırda dedi ama uzme yukselir dio ama yinede uzuluor
Pek ckaramiorum bnde cnm biri düstu 2.side bole iste Allah'ın takdiri tabi ol derse olur ins. Sanada gonlune gore verir Allah'ımÜzülme canım. Bak hiç hamile kalamayanlardan biriyim bende. Allah'ın takdiri hepsi.. Keyfini çıkarmaya bak :)
Hayırla inşallah...Pek ckaramiorum bnde cnm biri düstu 2.side bole iste Allah'ın takdiri tabi ol derse olur ins. Sanada gonlune gore verir Allah'ım
Ins. Hamilesindir canm belli olmustur artk bende bildigin adet oldum umutluyum yineMerhaba kızlar banada yardım edin nolurrr.. hamilemiyim sizcee??? 10 aydır bebek istiyoruz 3 senelik evliyim en son tüp bebek denemeye karar vermiştik dün tüp bebek raporunun son aşaması röntgen ve ekg için hastaneye gittiğimde röntgene giremedim 2 kere kapısından döndüm sonra rica ettim infertilite doktorumdan 4 gün var daha hastalığıma röntgene girmeden bir baksanız dedim belki bişey vardır. sağolsun oda kan testi istedi hemen sonuç 5,73 çıktı. daha 4 gün vardı bata şok oldum. oladabilir olmayada bilir dedi 2 gün sonra yine baktır yükselirse hamilesin dedi. Rabbimden hayırlısı inşallah bende senin gibi bir süpriz yaşarım. bebeğim benimledir in
Ben gidiorum aslinda da burdanda umutlandiriorum kendimi tuhaf birazneden kimse doktora gitmiyor ,
Canim naptin kan testin nazil cikti ?Ben gidiorum aslinda da burdanda umutlandiriorum kendimi tuhaf biraz
10 gun once yaptrdim canm 21de 8.16 ckmisti bugun yaptrdim 69 ckti dusuk degil mi sence bu arada 21de kanamam basladi test sonrasi baya pihtili felan yogun ben kendimi yine hamile gibi hissediorum midemde bulandi adet oldum sandim hadi dedim bi bugunde yaptrayim 69 ckti sence ne bu anlamadm dusuk yapms olsam sifirlamazmiydiCanim naptin kan testin nazil cikti ?
Tatlim kimyasal gebelik de olabilir ama kanaman başlayınca sifirlanmaliydi beta HCG doktora bi gozuksen yada hic doktorunla gorustunmu ??10 gun once yaptrdim canm 21de 8.16 ckmisti bugun yaptrdim 69 ckti dusuk degil mi sence bu arada 21de kanamam basladi test sonrasi baya pihtili felan yogun ben kendimi yine hamile gibi hissediorum midemde bulandi adet oldum sandim hadi dedim bi bugunde yaptrayim 69 ckti sence ne bu anlamadm dusuk yapms olsam sifirlamazmiydi
Tatlim kimyasal gebelik de olabilir ama kanaman başlayınca sifirlanmaliydi beta HCG doktora bi gozuksen yada hic doktorunla gorustunmu ??
Canim gitti mi doktoraBende ole dusundum ama sifrlanmamis daha az yukselmis baktim ben nirmal adet gorupte hamile olan varms 9 ay bile adet goren yarin Allah nasip ederse gidicem doktoruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?