• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim kızlar yardım!!

Ummus23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
159
36
28
Mrb arkadaslar ben yeni katildim araniza 3 ay once düsuk yapmistim 12 haftalk sonra hic korunmadik bu ay da 7 gun gecikmem oldu idrar testi yaptim 4 tana silik ama belli pembe cizgi ckti bugunde kan testi yaptrdm 8.13 ckti cok dusuk degil mi yine az bi kahverengi su gibi kanamam oldu ama cok az ara ara

Yaşadığın yerleşme kanaması olabilir.kedine dikkat et. Adet günün en az 1 hafta geçsin sonra hcg yaptır.
Hakkında hayırlısı olsun bence hamilesin :-)

Canım bol bol dinlen.Doktor progestan vermedi mi kanama için?

Slm kızlar benim adetim pazartesi bitti salı ve perşembe eşimle birlikte olduk dün akşam kahverengi akıntım oldu bu sabah tuvalete gittiğimde de çok az vardı ve kesildi biliyorum daha çok erken ama vücudumuzda olan her değişiklikte acaba hamilemiyim diyoruz umut işte neden olmuştur fikri olan var mı

Merhaba kızlar banada yardım edin nolurrr.. hamilemiyim sizcee??? 10 aydır bebek istiyoruz 3 senelik evliyim en son tüp bebek denemeye karar vermiştik dün tüp bebek raporunun son aşaması röntgen ve ekg için hastaneye gittiğimde röntgene giremedim 2 kere kapısından döndüm sonra rica ettim infertilite doktorumdan 4 gün var daha hastalığıma röntgene girmeden bir baksanız dedim belki bişey vardır. sağolsun oda kan testi istedi hemen sonuç 5,73 çıktı. daha 4 gün vardı bata şok oldum. oladabilir olmayada bilir dedi 2 gün sonra yine baktır yükselirse hamilesin dedi. Rabbimden hayırlısı inşallah bende senin gibi bir süpriz yaşarım. bebeğim benimledir in

Kizlar 21 gecesi adet oldum sandim ben tam 5 gun pihtili adet oldum resmen ama 26sinda bitti cok yogundu bugunde hadi idrar testi yapim dedim silik olan ikinci cizgi baya belirgin koyuydu kan verdim acile biraz sonra almaya gidicem

Merhaba kızlar banada yardım edin nolurrr.. hamilemiyim sizcee??? 10 aydır bebek istiyoruz 3 senelik evliyim en son tüp bebek denemeye karar vermiştik dün tüp bebek raporunun son aşaması röntgen ve ekg için hastaneye gittiğimde röntgene giremedim 2 kere kapısından döndüm sonra rica ettim infertilite doktorumdan 4 gün var daha hastalığıma röntgene girmeden bir baksanız dedim belki bişey vardır. sağolsun oda kan testi istedi hemen sonuç 5,73 çıktı. daha 4 gün vardı bata şok oldum. oladabilir olmayada bilir dedi 2 gün sonra yine baktır yükselirse hamilesin dedi. Rabbimden hayırlısı inşallah bende senin gibi bir süpriz yaşarım. bebeğim benimledir in
Ins. Hamilesindir canm belli olmustur artk bende bildigin adet oldum umutluyum yine

Canim naptin kan testin nazil cikti ?
10 gun once yaptrdim canm 21de 8.16 ckmisti bugun yaptrdim 69 ckti dusuk degil mi sence bu arada 21de kanamam basladi test sonrasi baya pihtili felan yogun ben kendimi yine hamile gibi hissediorum midemde bulandi adet oldum sandim hadi dedim bi bugunde yaptrayim 69 ckti sence ne bu anlamadm dusuk yapms olsam sifirlamazmiydi

10 gun once yaptrdim canm 21de 8.16 ckmisti bugun yaptrdim 69 ckti dusuk degil mi sence bu arada 21de kanamam basladi test sonrasi baya pihtili felan yogun ben kendimi yine hamile gibi hissediorum midemde bulandi adet oldum sandim hadi dedim bi bugunde yaptrayim 69 ckti sence ne bu anlamadm dusuk yapms olsam sifirlamazmiydi
Tatlim kimyasal gebelik de olabilir ama kanaman başlayınca sifirlanmaliydi beta HCG doktora bi gozuksen yada hic doktorunla gorustunmu ??

Bende ole dusundum ama sifrlanmamis daha az yukselmis baktim ben nirmal adet gorupte hamile olan varms 9 ay bile adet goren yarin Allah nasip ederse gidicem doktoruma
Tatlim kimyasal gebelik de olabilir ama kanaman başlayınca sifirlanmaliydi beta HCG doktora bi gozuksen yada hic doktorunla gorustunmu ??

Back