hamile olabilir miyim kızlar bi yorum yapın noolur :(

kızlar merhabaa bnmde ocak 25 şubat 23 mart 20 adet tarihlerim bu ayda 16 sı ile 18 arasında adet olmam gerekiyordu ama olmadım sizce gebelik testi yaptırsam belli olur mu eğer varsa

valla canım varsa idrar testinde çıkar diye tahmin ediyorum çünkü ben idrar testi yaptım negatif çıktı inanmadım kan testi yaptım o da sınırda çıktı ama sonuç negatif yani.. ben idrar testine inanıyorum doğru çıkıyor hep

Canım psikolojik olacağını zannetmiyorum çünkü düşünmüyordum yani ne kafama takıyordum ne bişey.
Belirtiler üzerine test yapayım dedim. Hayırlısı artık ben hala hamileyim gibi hissediyorum.

ama onun doğru çıkması için 10 gün falan geçmesi gerekiyo diyolar

Canım psikolojik olacağını zannetmiyorum çünkü düşünmüyordum yani ne kafama takıyordum ne bişey.
Belirtiler üzerine test yapayım dedim. Hayırlısı artık ben hala hamileyim gibi hissediyorum.

ay hadi inşallah ya insanın içine de doğarmış öyle diyor hep hamile kalanlar ben biliyordum bu olacağını fln gibi yorumları çok sık duuyorum hayırlı haberlerler verirsin inşallah :)

ama onun doğru çıkması için 10 gün falan geçmesi gerekiyo diyolar

şöyle diyeyim benim kuzenimin eşi adetime 5 gün varken yaptım pozitif çıktı demişti ablam da adeti 10 gün geçmesine rağmen negatif görünüyodu meğer hamileymiş yani işte değişiyor sonuçlar ama ben genel olarak güeniyorum bilmiyorum..

ay hadi inşallah ya insanın içine de doğarmış öyle diyor hep hamile kalanlar ben biliyordum bu olacağını fln gibi yorumları çok sık duuyorum hayırlı haberlerler verirsin inşallah :)

Evet canım yani ben daha önce de korunmadım ama daha umutlu olduğum aylarda bile böyle belirtiler olmadı.
Hayırlısı diyorum artık. Doğru zamansa hamileyimdir zaten :)

Evet canım yani ben daha önce de korunmadım ama daha umutlu olduğum aylarda bile böyle belirtiler olmadı.
Hayırlısı diyorum artık. Doğru zamansa hamileyimdir zaten :)

Rabbim doğru zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inşallah isteyen herkese :)

kızlar merhabaa bnmde ocak 25 şubat 23 mart 20 adet tarihlerim bu ayda 16 sı ile 18 arasında adet olmam gerekiyordu ama olmadım sizce gebelik testi yaptırsam belli olur mu eğer varsa

Canım merhaba, ben adet olmam gereken gün predictor ile test yapıp sonuç almıştım, her test aynı hassasiyette değil ama, ben olsam predictor'le bir denerdim

Canım merhaba, ben adet olmam gereken gün predictor ile test yapıp sonuç almıştım, her test aynı hassasiyette değil ama, ben olsam predictor'le bir denerdim

pek marka olanağı yok burda ama denerim canım inş bulabilirsem tşk ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…