hsc değeri 0-5 referans aralığı gösteriyor benim değer 6.9 çıktı sonucu doktora maıl attım sınırda ultrasonla baksak bile çıkmaz dedi iki gün sonra testi tekrarla dedi böyle olan ve hamileliği kesinleşen var mı aranızda? hamile olma şansım var mı sizce bu değerle? du edin kızlar çok heyecanlandım ya
inşallah hamilesindir canım değer düşük evet ama neden olmasın...
ultrsonla karından görülebilmesi için o değerin 3000lere gelmesi lazım zaten...
2 günde 2 katına çıkıyor olması lazım değerin...
bol bol dua et...
yok be güzelim sabah leke geldi zaten
devamı geldi mi belki yerleşme lekelenmesidir...
yok güzelim ya ben kendimi biliyorum normal adet lekelenmesi böle 2-3 gün leke sürer ondan sonra kanama başlar her ayki gibi yani değişik bişey olacağını sanmıyorum
aynen senin yaşadığın gibi oldu benimki de hatta dün en son işten çıkarken aceleyle senin mesajını okudum çıktım şirketten cevap yazamamıştım aklımda son okuduğum mesaj kaldı hatta eşime bile söyledim böyle böyle olmuş bi arkadaşın diye ve içime doğdu benim de öyle olacak diye derken sabah bi kalktım leke gelmiş(
anladım canım hayırlısı olsun..
sıkma canını..
herşeyin bir zamanı var..
rabbim sızımızı endişemizi korkularımızı herşeyimizi görüyor..
yar ve yardımcımız olsun(
sakin olamıyorum işte adet olduğum gün başlıyor sinir sitres aklımdan neler geçiyor bir bilsen..
amin inşallah Rabbim aratmasın hayırlısıyla kavuştursun inşallah
sana da hayırlı doğumlar olsun Rabbim bir avazda kurtarsın (anneannem böyle söylerdi) sağlıklı sıhhatli güzel evladını hayırlısıyla büyüt inşallah canım:)
sana diyorum bakma ben de sakin olamadım hiç. adet günüm yaklaştıkça geriliyordum. adet olduğumda ise zırıl zırıl ağlıyordum. en son baktım çok yıprandım. kalp sorunum çıktı, beyinde tümör falan olabilir dedi doktor. mr, tomografi derken bebeği unuttum. hatta o kadar yoğunlaştım ki o sorunlara çocuk için doktora gitmeye başladığım halde tün randevuları erteleyip duruyordum. allahtan kalpte, beyinde hiçbir sorunum çıkmadı her şey temiz çıktı. sonra bu çocuk meselesi beni hasta edecek diye vazgeçtim. kendime göre plan yaptım. kurslar, iş değiştirme vs. sonra hamile kaldım... böyle anlatırlardı ben de sinir olurdum. olmuyor işte diye.. ama olacağı zaman oluyormuş..
ablam da 5 sene tedavi gördü. tüp bebek, aşılama vs. hiçbir şey fayda etmedi, işe yaramadı. o ağladı biz ağladık, mahvolduk. en son çocuktan vazgeçti. kpss çalışıp öğretmen olarak atandı. yeni şehre taşındı. iki ay sonra kendiliğinden hamile kaldı. şimdi bebeği 8 aylık.ben anlamadım gitti bu hamilelik nasıl oluyor..
allah hepimizin yardımcısı olsun... kimsenin kucağı boş kalmasın, olana kadar sabır versin, doğanlara sağlık versin...
doğru diyosun canım ama ne bileyim ya bizim böle olunca herkesin öyle olacak sanıyorum ben işte hatta bekar arkadaşlarımın hepsini tembihledim sakın korunmayın kafanızı kırarım hemen olmuyor diye :)
görümcende de nasıl bir bünye varmış vay anasını ya :))
yok güzelim ya ben kendimi biliyorum normal adet lekelenmesi böle 2-3 gün leke sürer ondan sonra kanama başlar her ayki gibi yani değişik bişey olacağını sanmıyorum
Canım hayırlısı olsun üzülme.
Bu ay değilse sonra olur.
Bak hem daha 10 aylık evliymişsin erken daha.
günaydın canım
çok ümitlenmiştim bu ay i de kan değeri öyle sınırda çıkınca olabilir mi diye düşünürken adet olunca acaip moralim bozuldu ve 3 gün yıllık izinimden kullandım gezdim dolaştım kafamı boşalttım biraz da o arada da doktora gittim moralimi çok bozdu ilk kez böle kötü şeyler söyleyen doktora denk geldim bakalım pazartesi kendi doktoruma gidicem tekrar bakalım o ne diyecek..
sen nasılsın senin var mı çoluk çocuk =)
kızlar merhabaa bnmde ocak 25 şubat 23 mart 20 adet tarihlerim bu ayda 16 sı ile 18 arasında adet olmam gerekiyordu ama olmadım sizce gebelik testi yaptırsam belli olur mu eğer varsa
mrb canım bence bı kaç gun daha bekle derım test için çünkü şu an bende aynı durumdayım 16 sında olmam gerekıyodu hala olmadım p.tesı ye kadar Beklıycem,inşallah ıkımızde de bebek vardır...
Hayırlısı canım dr'lar hep herşeyin en kötüsünü söylüyorlar.
Hayır çocuğum yok henüz ben de bu ay baya umutluydum. Aslına bakarsan hala bile umutlu gibiyim.
Adet tarihim 24 nisan. Birkaç gündür bir sürü belirti yaşıyordum. Dün gebelik testi aldım. Pazartesiden önce yapmam dedim önce.
Bugün belirtilere mide bulanması da eklenince sabah yapıyım dedim. Önce tek çizgi çıktı sonra gölge gibi ikinci çizgi ve daha sonra ikinci çizgi yok oldu
İlk defa böyle birşey geldi başıma. Adet gecikmesini beklesem daha iyi olucak sanırım.
inş canım şu internetten hesaplamalara bakıyorum 4 hafta 2 günlük hamilesiniz diyoda dedim acaba yaptırsammı:)hımm
hımm o nasıl oluyokı canım duymadım ben hıç... inşallah öylesındır ama.ne zamandır olmuyo kuzum senın?
inş canım şu internetten hesaplamalara bakıyorum 4 hafta 2 günlük hamilesiniz diyoda dedim acaba yaptırsammı:)hımm
hımm o nasıl oluyokı canım duymadım ben hıç... inşallah öylesındır ama.ne zamandır olmuyo kuzum senın?
11 aydır canımm zaten bu ayda olmazsa artık tedaviyle olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?