hamile olabilir miyim kızlar bi yorum yapın noolur :(

MAYIS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
306
164
53
İstanbul
hsc değeri 0-5 referans aralığı gösteriyor benim değer 6.9 çıktı sonucu doktora maıl attım sınırda ultrasonla baksak bile çıkmaz dedi iki gün sonra testi tekrarla dedi böyle olan ve hamileliği kesinleşen var mı aranızda? hamile olma şansım var mı sizce bu değerle? du edin kızlar çok heyecanlandım ya

çok çok düşük ihtimal bence.
reglin geçti mi?
tedavi mi oluyorsun, bu zamanlamalarda önemli.
ama en azından 20 ve üzeri olsaydı net konuşabilirdin.
bence kendini çok umutlandırma.
2 gün sonra yaptıracağın değer 2 katına çıkarsa o zaman ciddiye al bence.
hayırlısı olsun.

reglim geçmedi iki gün var
tedavi olmuyorum bu ay adet olursam 3. günü doktora gidecektim yumurta takibi yapacaktı..
umutlandım ister istemez ama ilk şoku da atlattım Rabbim hayırlısını versin inşallah
sağol canım :)

reglin geçmediyse zaten yüksek değer çıkması zordur heralde, ben kendimden örnek vereyim, reglimin geçmesinden 6 gün sonra yaptırdım testi 1000 çıktı. zaten reglin geçince idrarda da belli olur.
inşallah gönlünden geçtiği gibi olur her şey.

benim reglim bir iki gün geçse ben hamileyim diye dolanırdım ortalıkta test fln yaptırmadan :)) adetlerim çok düzenlidir önce kahverengi lekelenme olur sonra kanama başlar ama bu ay adetime iki gün kalmasına rağmen ne lekelenme var ne bişey üstelik rakam da böyle çıkınca ben feryat figan :)))
sağolasın Allah razı olsun sana da hayırlı doğumlar olsun inşallah Rabbim bağışlasın evladını sağlıkla sıhhatle..

Oranını bilmiyorum ama hcg adetin gecikmesinden sonra yükseliyor diye biliyorum ben de.
Birkaç gün içinde güzel haberini alırız inşallah

Oranını bilmiyorum ama hcg adetin gecikmesinden sonra yükseliyor diye biliyorum ben de.
Birkaç gün içinde güzel haberini alırız inşallah

inşallah güzel haberleri hepimiz buradan bağıra çağıra verelim Rabbim aratmasın göbişler dolsun aileler mutlu olsun :))

inşallah güzel haberleri hepimiz buradan bağıra çağıra verelim Rabbim aratmasın göbişler dolsun aileler mutlu olsun :))

İnşallah canım bu aydan itibaren ben de korunmayı bıraktım.
Bi yandan kilo vermeye çalışıyorum bir yandan çocuk istiyorum hayırlısı neyse o olsun :)

İnşallah canım bu aydan itibaren ben de korunmayı bıraktım.
Bi yandan kilo vermeye çalışıyorum bir yandan çocuk istiyorum hayırlısı neyse o olsun :)

hadi hayırlısı inşallah evlenince korunmasın kimse ilk aydan itibaren çünkü hemen olan bir şey değil uzatmasınlar buradan hepsine çağrı yapıyorum korunmayın anacım hemen olmuyor öle :))
aynı dertten ben de muzdaripim kilo vermeye de uğraşıyorum ama umrumda değil bebeğimi kucağıma alayımda kilo verilir no problem :)

kuzum....
Bende bi ara reglıden ıkı gun evel kan testı yaptırdım
15 çıktı ben sevındım....doktora sordum regline yakın gün ise değer yukselebılır dedi..
Sabahına regl oldum.. (
ama sen inş gebesindir

Canım öyle deme herkeste öyle bizim gibi zor olmayabiliyor ondan sonra daha doğmamış bebeğin canına kıyıyorlar.
Bebek isteyecekleri zamana kadar korunsunlar.
Bak benim görümcem ilk gecesinde hamile kalmış

benim reglime 4 gün kala 90 çıkmıştı arkadaşım. geç döllenme olabilir ama. hakkında hayırlısı olsun.

Canım öyle deme herkeste öyle bizim gibi zor olmayabiliyor ondan sonra daha doğmamış bebeğin canına kıyıyorlar.
Bebek isteyecekleri zamana kadar korunsunlar.
Bak benim görümcem ilk gecesinde hamile kalmış

doğru diyosun canım ama ne bileyim ya bizim böle olunca herkesin öyle olacak sanıyorum ben işte hatta bekar arkadaşlarımın hepsini tembihledim sakın korunmayın kafanızı kırarım hemen olmuyor diye :)
görümcende de nasıl bir bünye varmış vay anasını ya :))

benim reglime 4 gün kala 90 çıkmıştı arkadaşım. geç döllenme olabilir ama. hakkında hayırlısı olsun.

evet ya okudukça gördüm ki benim negatif sonu yani hiç 6.9 la hamile mi olunurmuş ki bu sabah leke geldi zaten umutlar başka bahara kaldı :/

evet ya okudukça gördüm ki benim negatif sonu yani hiç 6.9 la hamile mi olunurmuş ki bu sabah leke geldi zaten umutlar başka bahara kaldı :/

ben de bir yıldan fazla bekledim. hamile olmamın imkansız olduğu bir ayda hamile kaldım. hep sakin ol. kendine zaman ver. ben yılbaşına kadar zaman vermiştim kendime. ondan sonra tedaviye başlayacaktım. o ay temmuzda hamile kaldım. insanın kafasının da rahat olması lazım. en güzel zamanda gelsin yavrun inşallah.

aynen senin yaşadığın gibi oldu benimki de hatta dün en son işten çıkarken aceleyle senin mesajını okudum çıktım şirketten cevap yazamamıştım aklımda son okuduğum mesaj kaldı hatta eşime bile söyledim böyle böyle olmuş bi arkadaşın diye ve içime doğdu benim de öyle olacak diye derken sabah bi kalktım leke gelmiş (

sakin olamıyorum işte adet olduğum gün başlıyor sinir sitres aklımdan neler geçiyor bir bilsen..
amin inşallah Rabbim aratmasın hayırlısıyla kavuştursun inşallah
sana da hayırlı doğumlar olsun Rabbim bir avazda kurtarsın (anneannem böyle söylerdi) sağlıklı sıhhatli güzel evladını hayırlısıyla büyüt inşallah canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…