Hamile olabilir miyim acill bakar mısınız

yenigelintoys

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
59
8
25
Kızlar yumurtlama döneminde düzenli ilişki oldu ovulasyon testi ile yumurtamin çatladığı günü değerlendirdik , reglime 11 gün kala yine test yaptım yumurtam çatlamış çıktı acaba hamile miyim?

Bende son 15 20 gündür sürekli rüyamda hamile olduğumu görüyorum bu ay yumurta rakibiyle çatlatma iğnesi vuruldum inşallah tutar dua edin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Siz kendininze baktirdiniz mi herhangi bi sorun var mi sizde veya esinizde ne kadar oldu deneyeli
İkimizde herhangi bir sorun yok d vitamini b12 ve folik asit kullanıyorum doktor tavkiyesiyle ilerliyorum, yumurtalıklarımq da baktırdım herhangi bi sorun yok 6 aydır evliyim ve 1 aydır deniyoruz çocuk için siz baktırdınız mı doktora? Muayene oldunyz mu

Canım yanlış anlama daha çiçeği burnunda gelinsin🥰 evliliğinizin tadını çıkarın stres yapmayın ama doğru şekilde karar vermişsin kanlarina baktirarak tebrik ederim doğru olanda bu yani ilk 1 yıldır önce doktorlarda bakmıyor benim sol yumurtalikta kist var o taraftaki tüp kapalı polikistik over var 3 yıl oldu benimde tıp çok ilerledi yani olmazsa çatlatma iğnesiyle aşılama tüp bebek tedavisi olmayan bı sebep yok bide sende

X