- 27 Kasım 2024
- 59
- 8
- 25
- Konu Sahibi yenigelintoys
Kızlar yumurtlama döneminde düzenli ilişki oldu ovulasyon testi ile yumurtamin çatladığı günü değerlendirdik , reglime 11 gün kala yine test yaptım yumurtam çatlamış çıktı acaba hamile miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akıntım var baya bı geliyor, bugün rüyamda sabaha karşı hamile olduğumu da gördüm inşallah vardır yaAllah bilir, bilemeyiz ki şu an. Adetiniz gecikirse test yapabilirsiniz
Adete de çok var test yapmak içinAllah bilir, bilemeyiz ki şu an. Adetiniz gecikirse test yapabilirsiniz
Yumurtlama günunuz ne zamandıKızlar yumurtlama döneminde düzenli ilişki oldu ovulasyon testi ile yumurtamin çatladığı günü değerlendirdik , reglime 11 gün kala yine test yaptım yumurtam çatlamış çıktı acaba hamile miyim?
22 Kasım'da başlıyor 29 Kasım bitiyorYumurtlama günunuz ne zamandı
Yumurtanın çatladığını nasıl anlarızKızlar yumurtlama döneminde düzenli ilişki oldu ovulasyon testi ile yumurtamin çatladığı günü değerlendirdik , reglime 11 gün kala yine test yaptım yumurtam çatlamış çıktı acaba hamile miyim?
7 gün sürmez normalde yumurtlama hep pik mi oldu?22 Kasım'da başlıyor 29 Kasım bitiyor
Yumurtla döneminin olduğu gunleri söyledim evet pik oldu ayın 29 unda yumurta çatladı7 gün sürmez normalde yumurtlama hep pik mi oldu?
Testte negatif çıkarmış bende bu siteden öğrendim öyle oldugunuYumurtanın çatladığını nasıl anlarız
Gebelik testi değil miTestte negatif çıkarmış bende bu siteden öğrendim öyle oldugun
Hayır ovulasyon testinde negatif çıkarsa yumurtan çatlamış demekmiş gebelik testinden öğrenemezsin yumurtlama olup olmadığınıGebelik testi değil mi
Adetin geçtiğinde test yap canım pozitif olduğunda haber et bize rüyanda da görmüşsün ne güzelAkıntım var baya bı geliyor, bugün rüyamda sabaha karşı hamile olduğumu da gördüm inşallah vardır ya
İnşallah vardır ya karın kasık ağrısı yaşıyorum hepAdetin geçtiğinde test yap canım pozitif olduğunda haber et bize rüyanda da görmüşsün ne güzel
Olur canim haber ederimAdetin geçtiğinde test yap canım pozitif olduğunda haber et bize rüyanda da görmüşsün ne güzel
Haberci rüyalar görüyoruz inşallah vardır amin inşallah canımBende son 15 20 gündür sürekli rüyamda hamile olduğumu görüyorum bu ay yumurta rakibiyle çatlatma iğnesi vuruldum inşallah tutar dua edin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
İkimizde herhangi bir sorun yok d vitamini b12 ve folik asit kullanıyorum doktor tavkiyesiyle ilerliyorum, yumurtalıklarımq da baktırdım herhangi bi sorun yok 6 aydır evliyim ve 1 aydır deniyoruz çocuk için siz baktırdınız mı doktora? Muayene oldunyz muSiz kendininze baktirdiniz mi herhangi bi sorun var mi sizde veya esinizde ne kadar oldu deneyeli