Hamile olabilir miyim acıl yardımm ??

Cennetglu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
6
0
33
Benim adet günüm ayın 31nde bitti adetim bittikten 6 gün sonra kasık agrılılarım gogüslerimde acı sızlama baş agrısı ve yorunluk şikayetinden gittim test yaptırdm ve 0.100 cıktı hamile değilsin dedı fakat benim sikayetlerım hala daha ar gögüslerim de karıncalanmalar oluyor arada sırada kasık agrım oluyor ama tuvaletten onra daha siddtli oluyor baş agrım hic dinmiyor bel agrım başladı gecelerı uyuyamıyrm dudaklarım kuruyor hep su icme ihtiyacı duyuyorm yanı gece gündüz masamın üstünden su eksık olmyor azcık bir yürüyüş yapsam hemen bacaklarımdan agrı cekiyorum bana yardımcı olursanız sevirim... Şimdiden teşekkürler :)

cok erken test yaptirmissin varsada cikmazki daha bugun ayin 18.senin gunune cok 31 de adet gormezsen tekrar kan ver bebek olusup rahle yerlesmeden hamilelik hormonu salgilanmazki.benim adet gununm 23 de olmazsam 1 hafta daha bekleyip oyle test yapacagim.cok erken yapma test kimyasal falan olur sadece uzulursun.zamanini bekle en guzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…