Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar bende aynı durumdayım bugun 8. günüm sitede çok fazla geç döllenme hıkayesi okudum bi umut beklıyorum.. sizin son durumunuz nedir belli oldu mu ya da adet oldunuz umarım gönlünüzden gecen olmuşturMerhaba arkadaşlar
Reglim 7 gün gecikti gecikmenin 5. gününde test yaptım negatifti ayrıca regl olacağım günden 5 gün önce kahverengi akıntım oldu hamile olabilir miyim?
Eğer hamileysem test neden negatif çıkıyor acaba ?
Bugün tekrar yaptım ve tekrar negatifti
Hala regl olmadım ayın 11 ine randevu aldım doktordan bakalım :)merhabalar bende aynı durumdayım bugun 8. günüm sitede çok fazla geç döllenme hıkayesi okudum bi umut beklıyorum.. sizin son durumunuz nedir belli oldu mu ya da adet oldunuz umarım gönlünüzden gecen olmuştur
peki bugun kaçıncı gününüzHala regl olmadım ayın 11 ine randevu aldım doktordan bakalım :)
Bugün de olmadım bugünü sayarsak 6.günpeki bugun kaçıncı gününüz
Hala olmadım bugün 13.gün pazartesi günü kan verdim <5 böyle bir sonuç çıktı bilemiyorum ne nasıl olacakmerhabalar bende aynı durumdayım bugun 8. günüm sitede çok fazla geç döllenme hıkayesi okudum bi umut beklıyorum.. sizin son durumunuz nedir belli oldu mu ya da adet oldunuz umarım gönlünüzden gecen olmuştur
son durum nedirHala olmadım bugün 13.gün pazartesi günü kan verdim <5 böyle bir sonuç çıktı bilemiyorum ne nasıl olacak
Hala regl olmadım ama ara ara kasık ağrısı yaşıyorum normalde ağrılı falan olmam pazartesi günü doktora gideceğim inşallahson durum nedir
Bugün 17. Günüm test yapmıştım ve silik çıktı yarın doktora gideceğim umarım doğrudurHala regl olmadım ama ara ara kasık ağrısı yaşıyorum normalde ağrılı falan olmam pazartesi günü doktora gideceğim inşallah
Arkadaşlar regl oldumBugün 17. Günüm test yapmıştım ve silik çıktı yarın doktora gideceğim umarım doğrudur