- 13 Nisan 2018
- 37
- 13
- 3
- 29
- Konu Sahibi rengarenkdusler
-
Şöyle ki eşim biraz soğuk bakıyor duruma bende belirtiler doğrultusunda şuphelendim zaten ama adet onceside benzer belirtiler yasayabiliyoruz bayanlar olarak bilemedim o yuzden az sonra test alicam işten ciktimMadem pko hastasısın neden korunuyorsunuz ki hem de bukadar çok istiyorsun
Belirtiler tutuyor ama şöyle bu belirtilerin yaşanması için 8 haftalık filan hamile olman lazım öncesinde henüz bukadar belirti yaşanmıyor
Hmmmm Ben de bi baktirayim o zaman canım ne olur ne olmazBen alt muayene sonrası ogrendim adet duzensizligi kıllanma istemsiz kilo alımı belirtileri var baktir istersen canim
Yok canım işten 5 te çıkıyorum mecbur beklicem akşama kadar
Kızlar sonuç hüsranbebiş falan yok
En buyuk korkum hastalığımın engel yaratması yaHayırlısı olsun ben de yeni düşük yaptim. Çok zor bir durum. Rabbim sağlıklı evlatlar nasıp etsin inşallah hepimize. Demek ki çok istiyormussun korunma bence artık olsun bir bebisiniz. benim dayımın esi de ayni sorunları yaşadı hem de onu sat ne zaman olacağı da belli olmuyordu. Düzenli ilişki bu durumda çok ise yarıyor. Simdi iki tane çocukları var. Allah isterse her şey olur. Umudunu kaybetme.
Ya simdi baktım teste benim bile zor gordugum bir cizgi var ama cok cok cok silik bisey belkide onu orda hayal ediyo bile olabilirim hayirlisi olsun yedim belkide kafayıBen adet tarihinden iki hafta sonra öğrenmiştim hamile olduğumu Allah'tan ümit kesilmez
Valla kafayı yiyeceğiz bu gidişleYa simdi baktım teste benim bile zor gordugum bir cizgi var ama cok cok cok silik bisey belkide onu orda hayal ediyo bile olabilirim hayirlisi olsun yedim belkide kafayı
Tamam canım bugün tekrar deneyelim bakalım :/testi tekrarla bence ama 10 dk içinde çıkması lazım sonucun sonradan oluşan çizgiler geçersiz sayılıyor
Canm sonuc neoldu merak ettim insallh bebisin gelmistirTamam canım bugün tekrar deneyelim bakalım :/
Tamam canım bugün tekrar deneyelim bakalım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?