• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim ? Acil yardım kızlar.

Madem pko hastasısın neden korunuyorsunuz ki hem de bukadar çok istiyorsun
Belirtiler tutuyor ama şöyle bu belirtilerin yaşanması için 8 haftalık filan hamile olman lazım öncesinde henüz bukadar belirti yaşanmıyor
Şöyle ki eşim biraz soğuk bakıyor duruma bende belirtiler doğrultusunda şuphelendim zaten ama adet onceside benzer belirtiler yasayabiliyoruz bayanlar olarak bilemedim o yuzden az sonra test alicam işten ciktim

Kızlar sonuç hüsran :KK43: bebiş falan yok :KK43:

Hayırlısı olsun ben de yeni düşük yaptim. Çok zor bir durum. Rabbim sağlıklı evlatlar nasıp etsin inşallah hepimize. Demek ki çok istiyormussun korunma bence artık olsun bir bebisiniz. benim dayımın esi de ayni sorunları yaşadı hem de onu sat ne zaman olacağı da belli olmuyordu. Düzenli ilişki bu durumda çok ise yarıyor. Simdi iki tane çocukları var. Allah isterse her şey olur. Umudunu kaybetme.

Hayırlısı olsun ben de yeni düşük yaptim. Çok zor bir durum. Rabbim sağlıklı evlatlar nasıp etsin inşallah hepimize. Demek ki çok istiyormussun korunma bence artık olsun bir bebisiniz. benim dayımın esi de ayni sorunları yaşadı hem de onu sat ne zaman olacağı da belli olmuyordu. Düzenli ilişki bu durumda çok ise yarıyor. Simdi iki tane çocukları var. Allah isterse her şey olur. Umudunu kaybetme.
En buyuk korkum hastalığımın engel yaratması ya :(

15 dk sonrasi gorulen cizgiler gecersiz sayilir testlerde.. hakkinizda hayirlisi olsun umarim hamilesinizdir..

Ya simdi baktım teste benim bile zor gordugum bir cizgi var ama cok cok cok silik bisey belkide onu orda hayal ediyo bile olabilirim hayirlisi olsun yedim belkide kafayı :halay:
Valla kafayı yiyeceğiz bu gidişle :KK70:canim belli olmaz bak birkac gün sonra tekrarla testi inşallah gec döllenmedir ve pozitif çıkar :)

Ya bayanlar dün idrar testi yapmıştım bebe time idrar testi 1 saat sonra belli belirsiz silik çizgi oluştu doğruluk payı var mıdır yarın testi yenilemeli miyim ?

testi tekrarla bence ama 10 dk içinde çıkması lazım sonucun sonradan oluşan çizgiler geçersiz sayılıyor

Merhabalar bayanlar bizde geri cekilmeyle korunuyoruz artik nasil korunmaysa ben farkindayim tabi 4yildir spiral vardi agrilara,dayanamayip cikarttim simdi biseyi merak ediyorum kazayla hamile kaldim diyorlarya gericekilmede azda olsa spermmi kacio yoksa zevk suyunun icindeki spermdenmi hamile kaliyorlar bende istiyorum valla keske zevk suyundan bende hamile kalsam

Back