Hamile olabilir miyim acaba çatlatma iğnesi vurduranlar yardım

Burcu2949392

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
7
2
1
26
Merhaba geçen gün bi konu açmıştım zaten çatlatma iğnesi den kaç gün sonra adet görülür diye o günden 1 gün sonra kanamam oldu ama her seferinkinden çok farklı ilk kahverengi leke ondan sonra aşırı pihtili bı kanamam oldu 3 günlük bugün bitti sabah kahverengi leke geldi yine ve bitti bu arada kan testi yaptırmıştım iğneden 14 gün sonra değerim 160 çıkmıştı doktorum gel bı kan testi yapalım değerlerin yükseliyor mu yoksa dusmusmu diye ama gidemedim evim çok uzak hastaneye eşim ancak 2 gün sonra goturebilirim dedi bu arada sürekli vajinada bı batma var kasıklarımda hafif ağrı var ben hasta oldum dedim ama doktor yinede çağırdı sizce gebelik olabilirmi?

N Neslhannn , bi fikrin varmi bu konuda Arkadas a? Bi bakiver gulum

N Neslhannn , bi fikrin varmi bu konuda Arkadas a? Bi bakiver gulum
Canım kanaması kafamı karıstırdı ya ne oğlumda ne bunda kanamam olmadı benim
Oğlumda oldu şöyle oldu 6 haftalık felan dı düşük tehlikesi geçirdim
Aynı adet olmus gbi parca parca kan geldi ama doktor progestan verdi geçti
İlk haftalarda yerleşme kanamam da olmadı
Bilmiyorum en iyisi doktora görünsün bence uzak felan diyo eşide bebek bu sonucta yani herhangi bir hastalık değilki
Allah yardımcısı olsun inşallah arkadaşımızın sağlıkla kavuştursun rabbim

Dakika lar bile onemli bnce, 2gun sonraya gec kalinmislik olabilir.dimi ? Keske kendi gidebilse tek basina hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…