Kaç aydır deniyorsunuz pcos var mı?Yaa teşekkür ederim çok reglimi geçirip kan vermeyi düşünüyorum
Yaklaşık 7 aydir deniyoruz. Pcos yok sadece bir tarafımda 6 küsur cmlik çikolata kistim var.Kaç aydır deniyorsunuz pcos var mı?
Senin testin pozitif canımSelam, reglime 1 gün kaldı. 3 farklı marka ile test yaptım. Çok silik çizgiler var. Hepsi ilk 5-10dk icerisinde çıktı. Görselde bekledikleri için biraz daha koyulasmis haldeler. Sizce hamile olabilir miyim? Umitlenmek istemiyorum.
(Markalar soldan sağa erken gebelik testleri artimed, prodoctor ve awox)
(Birde normal kaset gebelik testi yaptım certain ve laboquick marka sonuçlar ilk 5-10 dknin)
Hayirli olsin kanla netlestir testlere gore varSelam, reglime 1 gün kaldı. 3 farklı marka ile test yaptım. Çok silik çizgiler var. Hepsi ilk 5-10dk icerisinde çıktı. Görselde bekledikleri için biraz daha koyulasmis haldeler. Sizce hamile olabilir miyim? Umitlenmek istemiyorum.
(Markalar soldan sağa erken gebelik testleri artimed, prodoctor ve awox)
(Birde normal kaset gebelik testi yaptım certain ve laboquick marka sonuçlar ilk 5-10 dknin)
Kaset teste ciktiyda vardir kanla netlrstirSenin testin pozitif canım
Kızlar ben de adetime 4 gün varken erken gebelik testi yaptım silik çıktı 2 gün sonra tekrar erken gebelik yaptım negatif çıktı bugün de adetim 3 gün gecikti kaset test yaptım pozitif resimlerde ilk yaptigim adete 4 gün kala diğeri de bugun
Yarın gidip bir tane daha test yapacağım daha sonra kan vereceğim her seferinde düşük yaşadığım için çok umutsuzum şuanda bilmiyorum amaKaset teste ciktiyda vardir kanla netlrstir
Hamilesin bence kimyasalla bir sey diyrmem ama gecikmeeen sonra ver o vakitYarın gidip bir tane daha test yapacağım daha sonra kan vereceğim her seferinde düşük yaşadığım için çok umutsuzum şuanda bilmiyorum ama
Evet insklah sagliklidirHamilesin bence kimyasalla bir sey diyrmem ama gecikmeeen sonra ver o vakit
Kaset testin baya belirgin çıkmış. Bence pozitif hayırlısı olsun insallahSenin testin pozitif canım
Kızlar ben de adetime 4 gün varken erken gebelik testi yaptım silik çıktı 2 gün sonra tekrar erken gebelik yaptım negatif çıktı bugün de adetim 3 gün gecikti kaset test yaptım pozitif resimlerde ilk yaptigim adete 4 gün kala diğeri de bugun
Canım benim de adetime 4 gün kala test yaptım erken gebelik hafif çıktı 2 sonra prodoctor test yaptım hicbirsey çıkmadı silik bile çıkmadı sonra adetim geçti kaset tes yaptım silik çıktı seni üzmek istemem anam belki tuttuktan sonra tam tutunamamistirNormalde 28 günde bir regl olurum bugün 30. Gün ve erken gebelik freely hiç çizgi yok gibiydi ayrıca en baştaki ikisi inovitanın testleri Reglim gecikmeden yapmıştım daha belirgindi böyle bir şey yaşayan var mı
Ben yarın sabah tekrar test yapacağım ve sağlık ocağına gidip kan vereceğim sende yarın bı test yapNormalde 28 günde bir regl olurum bugün 30. Gün ve erken gebelik freely hiç çizgi yok gibiydi ayrıca en baştaki ikisi inovitanın testleri Reglim gecikmeden yapmıştım daha belirgindi böyle bir şey yaşayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?