• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile ola bilir miyim acaba kızlar???

Nur Danem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
63
11
3
29
Kızlar biz eşimle çocuk düşünüyoruz benm son regl başlangıcın 23 eylül dü yumurtlama zamanımda düzenli bir şekilde ilişkiye girdik fakat adetime yakın zamanda göğüslerimde şişkinlik olurdu bu ayın 23 regl dönemim ama adet belirtilerim yok kızlar acaba hamile ola bilir miyim??? Lütfen cevappp yazar mısınız lütfen :(

kendinizi germeyin

sürekli bunu düşünmeyin

zira bu gerginlik eğer hamile değilseniz sizi geciktirir o da daha fazla stres ve hayal kırıklığı yapar

başka konulara odaklanın

gönlünüzdeki gibi sonuçlanır umarım

Ayın 23'üne 1 hafta var daha
Olabilir yada olmayabilirsiniz.
Bunu en iyi test yaparak öğrenirsiniz.

Olabilirsinde olmayabilirsinde adet tarihinden sonra test yap

Hamilelik belirtileri ile adet belirtilerim ayni oldu iki hamileligimdede
Bence adetiniz stres vs baska sebepte gecikicek olabilir yinede gonlunuzdeki olur insallah

Olabilirsin de olmayabilirsin de canım.ilişkinin üzerinden 12 gün gectiyse kan testinde çıkar.bekle bence stres yapmadan

Adetin geçsin test yap. Hamile olup olmadigini biz nasil anlayabiliriz ki o_OYorum yapmak sacma olur. Sadece stres yapmayin diyeceğim. Allah gönlünüze gore versin

Olabilir desek ümitlenirsin olamaz desek moralin bozulur yani bunu adet günün geçmeden bilemessin Can'ım çok erken şuan ben gecen ay tum belirtıleri yasadım adetim gününde geldi bu ay kendımı dinlemiyorum ya nasip dıyorum yarın adet günüm

Olabilir desek ümitlenirsin olamaz desek moralin bozulur yani bunu adet günün geçmeden bilemessin Can'ım çok erken şuan ben gecen ay tum belirtıleri yasadım adetim gününde geldi bu ay kendımı dinlemiyorum ya nasip dıyorum yarın adet günüm

İnş. Hamişimdir yaaa hayırlısı artık beklicez başka çaresi yok :) bir hafta daha :) Allahım isteyen herkese nasip etsin inş yaa hayırlı ve sağlıklı bir bebek :)

Merhaba kızlar bende test yaptım adetime 3 gün kala ama negatif çıktı yani bu sabah yaptım adetim 23 ekim fakat adet sancım filan yok göğüslerim şiş değil normal de adetime yakın göğüslerim çok şişirdi ağrı yapardı ama şimdi yok sabahları biraz kasık ağrım oluyo o kadar çok değil bide midem bozuk gibi hassas yani sizebeklemeliyim mi biraz daha ::

Back