• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile neden Kalmadim

Ilk denemede hamile kalsaydım 96 rekat şükür namazı kılar, 60 gün oruç tutar, iki de koç kurban ederdim. Öyle bir mucize yani gerisini siz düşünün. Ilk denemede hamile kalma ihtimali cok cok düşük, Rabbim size nasip etmiş, hayırlı evlat olsun inşallah. Ama ilk ayda hamile kalamadım diye kendinizi üzmenize de gerek yok. 2-3 ay daha deneyip olmazsa hormonlarınıza batırabilirsiniz. Ama bence 2-3 ay içinde zaten olur. Allah hayırlısını nasip etsin.
Teşekkür ederim insanın başına gelmeyince anlamiyormus böyle şeyleri ben nasılsa hamile kalabilirim diye hiç bakmadım araştırmadım

Bi aydır denemeye bu kadar yıkılmak? İnsanlar neler yaşıyo ben dahil tuhaf olmayın ya

Bi kerede olmaması çok normal, hemen neden telaş yaptınız anlamadım..
neden kalamadığınız açık, sperm yumurtayı dölleyememiş, döllenmiş yumurta rahme tutunmamış..
biraz daha deneyin, bi kerede olmaz zaten..

Boşuna belirti aramayın, hamile kalmadan defalarca belirti yaşadım bende, çoğu psikolojik oluyor zaten. Adet gecikmesi bile her zaman gebelik belirtisi değil. Ovulasyon takip ederek tekrar deneyin
Aynen bende takivmle çok rahattim Takvimim diye bi proglram var ondan çok memnundum yumurtlayacagim gunu bile dogru hesapliyor hiç şaşmadı bugune kadar

Back