- 26 Kasım 2020
- 76
- 42
- 38
- 37
- Konu Sahibi senayaydin
Arkad
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 aydırNe zamandır deniyor sunuz ıkınci için
Eşimde bende kesin emindik şimdi akşam eve gelicek ve uzulcek telefonda söyleyemedimBazen butun belirtiler olmasina ragmen yaniltici olabiliyo kimisi belirti yasamadan gebe kaliyo yani belirtileri kafaya takip kesin hamileyimdir demek yanlis olur boyle husran oluyo sonucu malesef stres yapmamaya ozen gosterin benimde ayni sekilde tum belirtilerim vardi dun test yaptim ama cikmadi bata 3gun kaldi
Evet bundan 10 yıl önce takip falan yokdu dedim.hemen hamile kaldim şimdide olurum ama yanılmışımYumurtlamanızı takip edebilrsiniz bunun için programlar var. Ya da test yapın. Önce düzenli olarak takip edip o gün ilişki olsun.. Olmuyorsa testi deneyin. Daha yeni başlamışsınız zaten
10 yıl önce demişsiniz o zaman da yumurtlamanıza denk gelmiştir zaten :) takip edin deneyin bol şans :)Evet bundan 10 yıl önce takip falan yokdu dedim.hemen hamile kaldim şimdide olurum ama yanılmışım
Tamam teşekkürlerBoşuna belirti aramayın, hamile kalmadan defalarca belirti yaşadım bende, çoğu psikolojik oluyor zaten. Adet gecikmesi bile her zaman gebelik belirtisi değil. Ovulasyon takip ederek tekrar deneyin
Evet hemen kalmisimIlk çocuğa ilk denemede mi hamile kaldınız?
Başka çocuğunuz varmiBen neden kalmadım? 2 yıldır deniyorum?
YokBaşka çocuğunuz varmi
Canım o zmn kesinlikle doktor yani
Bi sürü doktora gittik. Sorun yok neden kalmadım?Canım o zmn kesinlikle doktor yani
Bi sürü doktora gittik. Sorun yok neden kalmadım
Ben nerden bileblirimBi sürü doktora gittik. Sorun yok neden kalmadım?
Sanırım empati kuruldu. İyi günler dilerim.Ben nerden bileblirim
Ilk denemede hamile kalsaydım 96 rekat şükür namazı kılar, 60 gün oruç tutar, iki de koç kurban ederdim. Öyle bir mucize yani gerisini siz düşünün. Ilk denemede hamile kalma ihtimali cok cok düşük, Rabbim size nasip etmiş, hayırlı evlat olsun inşallah. Ama ilk ayda hamile kalamadım diye kendinizi üzmenize de gerek yok. 2-3 ay daha deneyip olmazsa hormonlarınıza batırabilirsiniz. Ama bence 2-3 ay içinde zaten olur. Allah hayırlısını nasip etsin.Evet hemen kalmisim