evet 4-5 aylık hemen hemenSevgilimle mart ayında sürtünme yolu ile ilişki yaşadım zevk suyu vajina girişime temas etti aldırış etmedik her neyse ilişki sırasında reglm geldi ve yapmayı bıraktık. Hap felan da kullanmadım korunamadım bilmiyordum çünkü. 2 hafta sonra az Bi kanama geldi yerleşme diye çok korktum bnm hiçbir zaman ara kanamam olmazdı. 3 hafta sonra yine kanama regl oluyorm sandım kesildi olmadım 5 6 gün sonra regl oldum 2 gün sürdü normalde 4 veya 5 gündü mayısta normal devam etti ara kanama olmadan 4 gün oldum bir sürü idrar testi de yaptım hepsi negatif haziran da yine regl oldum 4 gün sürdü 2 gün önce felan da test yaptım yine negatif karnım da geçmeyen bir şişlik var bu beni çok korkutuyor kilo diye düşünüyorm ama alt göbeğim şişti oturunca bükülüyor gülmeyin çok kötü hissediyorum. Hamile olabilr miym lütfen cevap verin bnakürtaj da olmaz artık 4 ay geçti hamile miym yardım edin
Neee gerçekten mievet 4-5 aylık hemen hemen
Neee gerçektenevet 4-5 aylık hemen hemen
evet, bi ultrasona gir cinsiyet öğren alışverişe başla ablamNeee gerçekten mi
Var mıdır yok mudurBu kadar takıntı yapacaksanız hiç sürtünmeseydiniz yazık gerçekten kaç aydır dert etmişsiniz
Gidemiyorum o yüzden gitmedim 4 aydır teşekkür ederim içim rahatladı birazYoktur testte negatif çıkmış adette olmuşsunuz eğer daha da inanmıyorsanız gidip kan vermeniz lazım kafanızda kurmayın başka şeyler
Bu kadar stres yapacaksan hiç bulaşma bu işe boşuna kendini hırpalamaGidemiyorum o yüzden gitmedim 4 aydır teşekkür ederim içim rahatladı biraz
Zaten bida asla lafını bile açmam bu konunun çok cahilim bu konuya zevk suyu felan da yeni öğrendim oturup ders çalışmadım 6 aydır stresten bida asla Bn dersimi aldımBu kadar stres yapacaksan hiç bulaşma bu işe boşuna kendini hırpalama