Hamile miyiz:) (Şubat ayı umudu olanlar)

deniz56

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
46
Yer
İstanbul
Kızlar her ay hamile miyiz deyip ümitlenip ardından da adet olduğumuz durumda yıkılıyor ama bir daha ki gelecek aya ümit bağlıyoruz değil mi o zaman hadi bakalım dertleşmeye hoşgeldiniz:):49::43:

............. ...............

Son düzenleme:
denzıcım dün senı aklımdan gecırıyodum ocak formu falan yok diye ortalarda bır tane dah subat formu vardı oraya gel ıstersen ben subatıda yedım amrta kalanlardanım sen ne alemdesın nezamn bat*

Dün hasta olmam gerekiyordu, bugün de olmadım. İnş Allah hepimize en kısa zamanda nasip eder

merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim aranıza yeni katıldım benimde dünya tatlısı bir kızım vardı 5 aylıkken kaybettim onu kaybedeli tam 45 gün oldu çok acı çekiyorum şimdi tek dileğim bir evladımın daha olması ama kızımı emzirirken 5 ay boyunca hiç adet olmadım şubat 1 de adet oldum ayın 20 sinde gebeik testi yaptırdım değerim 1.89 du ama adetime daha 15 gün vardı sizce hamile olma ihtimalim olabilir mi en yakın zaman içinde hamile kalmakistiyorum inşalllahhh ALLAH ım hepimize nasip eder bu konuyla ilgili olarak bilgisi olanlar varsa lütfen yazsın hayal kırıklığı yaşamak istemyorumm:((

merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim aranıza yeni katıldım benimde dünya tatlısı bir kızım vardı 5 aylıkken kaybettim onu kaybedeli tam 45 gün oldu çok acı çekiyorum şimdi tek dileğim bir evladımın daha olması ama kızımı emzirirken 5 ay boyunca hiç adet olmadım şubat 1 de adet oldum ayın 20 sinde gebeik testi yaptırdım değerim 1.89 du ama adetime daha 15 gün vardı sizce hamile olma ihtimalim olabilir mi en yakın zaman içinde hamile kalmakistiyorum inşalllahhh ALLAH ım hepimize nasip eder bu konuyla ilgili olarak bilgisi olanlar varsa lütfen yazsın hayal kırıklığı yaşamak istemyorumm:((

Allah dayanma gücü versin sana ve bebeğini kaybeden tüm annelere. senin acını tahmin edemiyorum bile ben daha 8. haftadayken kaybettim bebeğimi. düşün ilk hamileliğimdi ve gerçekten hemilemiyim diye kendi kendime soru sorduğum bir dönemde gitti bebeğim. 2 ay geçti üzerinden hala aklıma geldiğinde bile ağlıyorum. senin durmun bizim gibilerdn daha ağır ve zor. bu gün kendime hep şu teselliyi verdim. ben Allah'ın mülküyüm, bebeğimde Allah'ın mülkü şu dünya hepsi Allah'ın burda bize sadece emanet herşey. şu canımız bile. dilediğine verir dilediğini alır. herşeyi hakkıyla bilen de odur. düşün bebeklerimiz yok olmadılar sadece mekan değiştirdiler. yani gideceğimiz mekana bizden önce gittiler ve bize şefaatçi olacaklar inşallah. zaten cennet onların mekanı. diyeceklerki annelerimi almadan cennete girmeyeceğiz. Rabbim şuan sabır versin demiyorum dayanma gücü versin diye dua ediyorum. çünkü sabır diledikçe çektiğin sıkıntıların miktarı da artarmış. Allah bize dayanma gücü versin inşallah. hayırlı kullarına annelik yapma şerefiyle şereflendirsin inşallah

sağol rüveydacımm ALLAH ım evladını kaybeden tüm annelere dayaanmaa gücü versinn o benim meleğimm onu çok özlüyorumm ALLAH ım sana da yardım etsin hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin peki yazdığım beta hcg testi sonucundan bi şeyler çıkma ihtimali var mı daha önce yazmıştımm
şimdi o kadar çok istiyorum kii bi evlat sahibi olmayıı bunu anlatamamm:((

canım basın sagolsun acını hatırlatmakı ıstemem neden öldü bebegın kan degerıne göre gebelık yok malesef 15 gün kala falan bukdar düşük olmazdı ınsallah en kısa zamanda kalırsın tekrar

canım basın sagolsun acını hatırlatmakı ıstemem neden öldü bebegın kan degerıne göre gebelık yok malesef 15 gün kala falan bukdar düşük olmazdı ınsallah en kısa zamanda kalırsın tekrar

sağol canım çok teşekkür ederimm bebeğimin sarılığını doktorlarımız anlamadılar anne sütü sarılığı geçici birşey denildii ama öle değilmişş sarılık tedavi edilmeyincee tıkanıklık yapıyoo safra kanalları atamıyoo ve karaciğere zarar veriyoo ...:((((((

insallah en yakın zamnda hamıel aklırsın canım benımde oglum küçükken falan en korktugum seydı özellıkle 40ı cıkmadan ölen bebeklerı falan okudukca cok etkılenıyordum sarılıgı ölcmek gerekıyor ıste bazı drlar önemsemıyorlar allah sabır versın prolaktın hormonuna baktırdınmı hıc süt verıyomususn ya bebgıne tammane kesıldımı sütün prolaktının yükseklıgıde gebelıgı engeller cünkü

insallah en yakın zamnda hamıel aklırsın canım benımde oglum küçükken falan en korktugum seydı özellıkle 40ı cıkmadan ölen bebeklerı falan okudukca cok etkılenıyordum sarılıgı ölcmek gerekıyor ıste bazı drlar önemsemıyorlar allah sabır versın prolaktın hormonuna baktırdınmı hıc süt verıyomususn ya bebgıne tammane kesıldımı sütün prolaktının yükseklıgıde gebelıgı engeller cünkü

canım benim baktırdım ama herhangi bir problem yokk ben 5 ay emzirdi evladımıı umudumu yitirmek istemiyorum tek dileğim bir evlatt sahibi olmak

sağol canım çok teşekkür ederimm bebeğimin sarılığını doktorlarımız anlamadılar anne sütü sarılığı geçici birşey denildii ama öle değilmişş sarılık tedavi edilmeyincee tıkanıklık yapıyoo safra kanalları atamıyoo ve karaciğere zarar veriyoo ...:((((((

arkadaşında dedği gibi şuan bu değerler gebelik olmadığını gösterir. dua edelim inşallah. hergün 707 defa ya varis ismini çek. bol bol dua et.

arkadaşında dedği gibi şuan bu değerler gebelik olmadığını gösterir. dua edelim inşallah. hergün 707 defa ya varis ismini çek. bol bol dua et.

............. ...............

kızlar 5.6 ay sonra ılk defa kayıt oldum net yoktu sızı cok takıp ettım bazen cok umutlandım bazen cok hayel kırıklıgı..ınsan en cok derdı bır baskasında olunca anlıyo anlatabılıyo..1 senedır denıyorum bende doktora gıttım herseyım normal bıraz daha bekleyıp ılaca baslıcaz sımdı 3 gun gectı hastalıgım cokta duzenlıdır ama belırtı aramadım adet belırtısıde yok 1 senedır bırsey cıkmayınca gene hasta olcam dıyorum yaaa:2:

dün hasta olmam gerekiyordu, bugün de olmadım. Inş allah hepimize en kısa zamanda nasip eder

ınsllah olmazsın canım bende yenı uyeyım ama takıpcısıyım..1 sene oldu bende denıyorum benımde bu ay3 gun gecıktı umutlanmak ıstemıyorum ama esımı sevındırmek ıstıyorum artık ben uzulmuyorum hep buna o haberı vercegımın hayelını kuruyorum rabbım cok ıstedıgımızden mı vermıyo bıze bılmıyorum:18:

Back