Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim aranıza yeni katıldım benimde dünya tatlısı bir kızım vardı 5 aylıkken kaybettim onu kaybedeli tam 45 gün oldu çok acı çekiyorum şimdi tek dileğim bir evladımın daha olması ama kızımı emzirirken 5 ay boyunca hiç adet olmadım şubat 1 de adet oldum ayın 20 sinde gebeik testi yaptırdım değerim 1.89 du ama adetime daha 15 gün vardı sizce hamile olma ihtimalim olabilir mi en yakın zaman içinde hamile kalmakistiyorum inşalllahhh ALLAH ım hepimize nasip eder bu konuyla ilgili olarak bilgisi olanlar varsa lütfen yazsın hayal kırıklığı yaşamak istemyorumm(
canım basın sagolsun acını hatırlatmakı ıstemem neden öldü bebegın kan degerıne göre gebelık yok malesef 15 gün kala falan bukdar düşük olmazdı ınsallah en kısa zamanda kalırsın tekrar
insallah en yakın zamnda hamıel aklırsın canım benımde oglum küçükken falan en korktugum seydı özellıkle 40ı cıkmadan ölen bebeklerı falan okudukca cok etkılenıyordum sarılıgı ölcmek gerekıyor ıste bazı drlar önemsemıyorlar allah sabır versın prolaktın hormonuna baktırdınmı hıc süt verıyomususn ya bebgıne tammane kesıldımı sütün prolaktının yükseklıgıde gebelıgı engeller cünkü
sağol canım çok teşekkür ederimm bebeğimin sarılığını doktorlarımız anlamadılar anne sütü sarılığı geçici birşey denildii ama öle değilmişş sarılık tedavi edilmeyincee tıkanıklık yapıyoo safra kanalları atamıyoo ve karaciğere zarar veriyoo ...(((((
sağol canım çok teşekkür ederimm bebeğimin sarılığını doktorlarımız anlamadılar anne sütü sarılığı geçici birşey denildii ama öle değilmişş sarılık tedavi edilmeyincee tıkanıklık yapıyoo safra kanalları atamıyoo ve karaciğere zarar veriyoo ...(((((
............. ...............
dün hasta olmam gerekiyordu, bugün de olmadım. Inş allah hepimize en kısa zamanda nasip eder