bende yeniyim ilk kez giriyorum daha ikimizde hoş geldk ozamanvalla idrar testini adet gecikmesinden iki sonra yapınca çıkıyor diyorlar ama herkese göre değişiyor çünkü hastalanmadan bir kaç gün önce yapıpta çıkanlar falan var ben ne zaman şüphelensem yaptıyorum oda sağolsun hep tek çizgi gına geldi artık sistit bende de vardı ilaçla geçt birde o varken hamile kalmak zor oluyprmuş çünkü iltihap spermleri öldürüyormuşşş .... [/QUO
hoşgeldik:) bu kadar hamile kalmak isteyen bayanların arasında ayıp olcak ama ben istemiyorumve benim bunu bi an evvel öğrenmem lazım.. adetlerim normalde düzensiz zaten ama iki kez tek çizgiyi gördüm. offffff çok sıkıntılıyım ((((
peki adetine kaç gün var eğer az kaldıysa bence kan testi yaptır kesin sonuç almak için bide beklemek istemiyorsan
bu hafta olmam gerekiyordu ama olmadım. kan testi için kadın doğuma mı gidiyim direk? zaman alehime işliyor gibi geliyor.
Amin amin bebek olsunda hiç sorun değil kendime lazımlık alırım gerekirsebende ezberledim walla sıkıldım hatta banyo dekorunu falan mı değiştirseeemmm
evli değilimbi kaza olmuş olabilir diye korkuyorum. çok evhamlı davranıyor olabilirim. sağlık ocağına da buyüzden gitmek istemiyorum bekar olduğum için..
Evet lazımlıgın rengıde hazır pembe:)
evli değilimbi kaza olmuş olabilir diye korkuyorum. çok evhamlı davranıyor olabilirim. sağlık ocağına da buyüzden gitmek istemiyorum bekar olduğum için..
İnşallah bebek seninle olur aslıhan bebek:)
ayyyy insallaaahhh:))) soyadımıı ne kadarda güzel deiştirmissinnn
Merhaba bende yeniyim. Evde tek başıma oturup beklemektense burada sizlerle paylaşayım sıkıntımı istedim. Sıkıntı değil de sabırsızlık, merak, umutsuzluk...hepsi var işte.
Yarını bekliyorum heyecanla. Bu ay çok umutluyum. Hafta hafta doktora gittim. Yumurtamı, çatlamasını, herşeyi gözlemledik. Herşey yolunda. Bu umutlarımın yarın sönmesinden korkuyorum. İnşallah yarın adet olmam inşallah
Herşeyin hayırlısı içini ferah tut eğer değilsen bile hiç üzülme öbür ay oluversin yeterki hayırlısı olsun. Önemli olan sağlık. Ama yinede insan sabırsızlanıyor işallah yarın güzel haberlerini alırız. İşallah göbüşde bebiş vardır canım. Konunun ilk güzel haberini senden alırızMerhaba bende yeniyim. Evde tek başıma oturup beklemektense burada sizlerle paylaşayım sıkıntımı istedim. Sıkıntı değil de sabırsızlık, merak, umutsuzluk...hepsi var işte.
Yarını bekliyorum heyecanla. Bu ay çok umutluyum. Hafta hafta doktora gittim. Yumurtamı, çatlamasını, herşeyi gözlemledik. Herşey yolunda. Bu umutlarımın yarın sönmesinden korkuyorum. İnşallah yarın adet olmam inşallah
Herşeyin hayırlısı içini ferah tut eğer değilsen bile hiç üzülme öbür ay oluversin yeterki hayırlısı olsun. Önemli olan sağlık. Ama yinede insan sabırsızlanıyor işallah yarın güzel haberlerini alırız. İşallah göbüşde bebiş vardır canım. Konunun ilk güzel haberini senden alırız
Merhaba bende yeniyim. Evde tek başıma oturup beklemektense burada sizlerle paylaşayım sıkıntımı istedim. Sıkıntı değil de sabırsızlık, merak, umutsuzluk...hepsi var işte.
bende yeniyim, aynen sıkılıyo insan evde daha çok.. paylaşırız burda birlikte :) çalışmıosun snaıırm.. ben yeniş evli sayılırı şiimdilik dşünmüorum bebiş ama nasip tabi..sen nekadarlık evlisin ? çalışıomusun?
İnşallah beklediğin gibi sonuçlar alırsın canım gelişmelere çok sevindim sonuçta istediğin gibi olur inşallaaahh (amin)
bende yeniyim, aynen sıkılıyo insan evde daha çok.. paylaşırız burda birlikte :) çalışmıosun snaıırm.. ben yeniş evli sayılırı şiimdilik dşünmüorum bebiş ama nasip tabi..sen nekadarlık evlisin ? çalışıomusun?
angel lost sende durumlar ne alemde? eski sf.ların hepsinbi okumadımda.. bu ay varmı umut belirti felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?