Hamile miyiz:)(ocak ayı umudu olanlar)

ayy inanmıyorum gerçekten ilginç bişey öğrendiğim iyi oldu... kim bilir belki bu sebeple hamile kalamayan kaç insan vardır...

sanada geçmiş olsun hayatım tabiki doktora gittim Ankarada yaşıyorum Prof.Sevtap Hamdemiri tavsiye ettiler onun hastasıyım artık anne olana kadar, ilk bebeğim olmasına rağmen ben bütün dna ve kan testlerimide yaptırdım sonuçları bugün aldık daha:)) herşey yolunda çok şükür tekrar sağlıklı bebeklere hamiş olalım inşallah

Sağol canım benim herşey hepimiz için hayırlıysa olsun:)

Bende stok yapayım bari bu testleri heyecan içinde yaşamak zor oluyo :))) Sende inşallah aynı heyecanı birdaha yaşar ve umut ettiğin şeye sahip olursun canım

ama baba adayları nedendir bizim kadar heyecanlı olmuyorlar o yüzden bazen çok sinir oluyorum... :26: peki en erken belirtiler hakkında bilgisi olan varmı ???

ama baba adayları nedendir bizim kadar heyecanlı olmuyorlar o yüzden bazen çok sinir oluyorum... :26: peki en erken belirtiler hakkında bilgisi olan varmı ???

Eşim benden dha heyecanlı ama ben daha istemiyodum o evlendiğimizden beri istiyodu belkide ondandır Deneyimleri arkadaşların yorumlarına göre uyku hali açlık mide bulantısıymış sanırım canım

Eşim benden dha heyecanlı ama ben daha istemiyodum o evlendiğimizden beri istiyodu belkide ondandır Deneyimleri arkadaşların yorumlarına göre uyku hali açlık mide bulantısıymış sanırım canım

evet evet hem mıden bulanıyor hem de pıs bogaz oluyorsun:))))herseyı agzına atıverıyorsun:)

evet evet hem mıden bulanıyor hem de pıs bogaz oluyorsun:))))herseyı agzına atıverıyorsun:)

Yaaa benim belirtiler için çok erken ama bişi sorcam 5 dk bir tuvalete gidiyorum ayıptır söylemesi günümün yarısı wc de geçmeye başladı psikolojik mi acaba yada adet belirtiside olabilir dimi buuu

hıh beni tarif ettio pis boğaz sanki önümdekileri herkes yiycekmişte bana hiç kalmayacakmış gibi geliyor acele acele yiyorum en çok ben yiyim diye :2: ya bi de acaip gaz problemi yaşıyorumm... papatya senden de rica ediyorum bana kesin sonucunu alınca heber verirsen çok sevinirim inşllh vardır bebiş

Yaaa benim belirtiler için çok erken ama bişi sorcam 5 dk bir tuvalete gidiyorum ayıptır söylemesi günümün yarısı wc de geçmeye başladı psikolojik mi acaba yada adet belirtiside olabilir dimi buuu

canım benim n-bende aynısıydı bide sık gittiğinde ağrı oluyormuydu yanma gibi falan bende oluyordu gttmm idrar yollarında iltihap varmış ilaç kullandım şimdi sorun yok inşllh seninkinin sebebi bebektir

canım benim n-bende aynısıydı bide sık gittiğinde ağrı oluyormuydu yanma gibi falan bende oluyordu gttmm idrar yollarında iltihap varmış ilaç kullandım şimdi sorun yok inşllh seninkinin sebebi bebektir

Yok canm ya ağrı yok şükür de ya inan yapıyorum içeri giriyorum 5 dk geçiyo sanki yarım saattir tutuyomuşum gibi tekrar gidiyorum wc nin mübtelası oldum inş cnm yaaa aslında burda bi arkadaş bişey yazmıştı o yüzdende korkuyorum benim gibi adetin önce birlikte olmuş hamile kalmış ama düşük yapmış doktoruda yumurtlama başlarken denk gelmiş o yüzden düşül oldu demiş ben anlamadım hiçte duymadım öyle bişey ama inş yanlış anlamışımdır arkadaşın yazdıklarını ayy Allah korusun ya

herkese mrb..ben yeniyim bu sitede ve neden daha önce gelmemişim dedim :)
bişey sormak istiyorum: ilk belirtiler olarak yok denecek kadar az kan gelir mi acaba ara ara? bir de ben de sık sık tuvalete gidiorum ama sistit olduğumu düşünüyordum doğrusu. iki kez test yaptım negatif çıktı, testin uygulanacağı bir zaman dilimi var mı acaba? teşekkürler şimdiden:)

Canım olabilir de ama benim geçen ay ki hamileliğimde çişimi tutacak yer arıyordum 1 saat içinde 5 kere neredeyse gece uykumdan 2 defa kalkıyordum en önemli belirtilerinden ama yanma yoksa yaparken şarıl şarıl yapıyorsan eeheuheuheueh:)

Aynıyım canım ya bende 1 saatte 5 kez kesin gidiyorumdur şarıl şarıl maşallah geçen kursa gittiğimde nerdeyse kaçırcaktım bana bi haller oldu ama hayırlısı bakalım

Son düzenleme:

Merhaba hosgeldın:) umarım ara kanaman pembe yada koyu kahvedir kırmızıysa bır sorun var demektir.Ama ara kanaman adetınle neredeyse aynı gunlere denk gelmektedir.Başka bir sitede okuduguma gore adetıne 15 gunden fazla sure varsa yumurtlama gunu de hafıf bır kanama gelebılıyormus bılgıne olsun umarım bebiş vardır:)

Aynıyım canım ya bende 1 saatte 5 kez kesin gidiyorumdur şarıl şarıl maşallah geçen kursa gittiğimde nerdeyse kaçırcaktım bana bi haller oldu ama hayırlısı bakalım

Oh Oh bebiş olsun da özel wc taktırırız alta mesela ben şimdi wc den gelıyorum ezberledim tüm duvarlarını

bende yeniyim ilk kez giriyorum daha ikimizde hoş geldk ozaman valla idrar testini adet gecikmesinden iki sonra yapınca çıkıyor diyorlar ama herkese göre değişiyor çünkü hastalanmadan bir kaç gün önce yapıpta çıkanlar falan var ben ne zaman şüphelensem yaptıyorum oda sağolsun hep tek çizgi gına geldi artık sistit bende de vardı ilaçla geçt birde o varken hamile kalmak zor oluyprmuş çünkü iltihap spermleri öldürüyormuşşş ....

Oh Oh bebiş olsun da özel wc taktırırız alta mesela ben şimdi wc den gelıyorum ezberledim tüm duvarlarını

Amin amin bebek olsunda hiç sorun değil kendime lazımlık alırım gerekirse bende ezberledim walla sıkıldım hatta banyo dekorunu falan mı değiştirseeemmm

İkinizde hoşgeldiniz kızlaaaarr hepimiz için bebişli bir ay olur inşallaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…