kızlar 10 yıl hamile kalamayan ve hiçbir sorun bulunamayan bir kadını incelemişler ve ne bulmuşlar dersiniz??? kadın adet gününün 2. günü yumurtluyormuş ee bu dönemdede hiç ilişkiye girmediğinden hamile kalamamış herkesin yumurtlama günleri farklıdır...
Ah canım üzülme vardır bir hayır bende gecen ay dusuk yaptım.Bu ay da korunmadım kımyasal gebelıkte korunmaya gerek yok dıye bakalım ya tutarsa dedık ama sen de bir doktora gıtmeyı dene benım bu ay olmazsa bır dahakı ay ıcınde doktora gıdıcem en azından hamıle kalabıldıgımızı bılıyoruzüzülmek yok yola devam :)
sanada geçmiş olsun hayatım tabiki doktora gittim Ankarada yaşıyorum Prof.Sevtap Hamdemiri tavsiye ettiler onun hastasıyım artık anne olana kadar, ilk bebeğim olmasına rağmen ben bütün dna ve kan testlerimide yaptırdım sonuçları bugün aldık daha:)) herşey yolunda çok şükür tekrar sağlıklı bebeklere hamiş olalım inşallah
heyecanınızı anlıyorum kıslar inşallah bu heyecanı bende tekrar yaşamak istiyorum eylül ayında bebeğimi kaybettim ve bugün adet oldum sonra korunmak yokk.Bende eve test alacağım 8-10 tane depo olsun evde:)) ben adet günlerimde öğleden sonra olurum yada gece.o gün öğleden sonra 5 e kadar beklemiştim baktım kırmızılar gelmedi test yaptım ve hemen 2.çizgi silik çıkıvermişti.hayırlısı olsun bakalım
ama baba adayları nedendir bizim kadar heyecanlı olmuyorlar o yüzden bazen çok sinir oluyorum... :26: peki en erken belirtiler hakkında bilgisi olan varmı ???
Eşim benden dha heyecanlı ama ben daha istemiyodum o evlendiğimizden beri istiyodu belkide ondandırDeneyimleri arkadaşların yorumlarına göre uyku hali açlık mide bulantısıymış sanırım canım
evet evet hem mıden bulanıyor hem de pıs bogaz oluyorsun:))))herseyı agzına atıverıyorsun:)
evet evet hem mıden bulanıyor hem de pıs bogaz oluyorsun:))))herseyı agzına atıverıyorsun:)
Yaaa benim belirtiler için çok erken ama bişi sorcam 5 dk bir tuvalete gidiyorum ayıptır söylemesi günümün yarısı wc de geçmeye başladıpsikolojik mi acaba yada adet belirtiside olabilir dimi buuu
canım benim n-bende aynısıydı bide sık gittiğinde ağrı oluyormuydu yanma gibi falan bende oluyordu gttmm idrar yollarında iltihap varmış ilaç kullandım şimdi sorun yok inşllh seninkinin sebebi bebektir
canım benim n-bende aynısıydı bide sık gittiğinde ağrı oluyormuydu yanma gibi falan bende oluyordu gttmm idrar yollarında iltihap varmış ilaç kullandım şimdi sorun yok inşllh seninkinin sebebi bebektir
Yaaa benim belirtiler için çok erken ama bişi sorcam 5 dk bir tuvalete gidiyorum ayıptır söylemesi günümün yarısı wc de geçmeye başladıpsikolojik mi acaba yada adet belirtiside olabilir dimi buuu
Canım olabilir de ama benim geçen ay ki hamileliğimde çişimi tutacak yer arıyordum 1 saat içinde 5 kere neredeyse gece uykumdan 2 defa kalkıyordum en önemli belirtilerinden ama yanma yoksa yaparken şarıl şarıl yapıyorsan eeheuheuheueh:)
herkese mrb..ben yeniyim bu sitede ve neden daha önce gelmemişim dedim :)
bişey sormak istiyorum: ilk belirtiler olarak yok denecek kadar az kan gelir mi acaba ara ara? bir de ben de sık sık tuvalete gidiorum ama sistit olduğumu düşünüyordum doğrusu. iki kez test yaptım negatif çıktı, testin uygulanacağı bir zaman dilimi var mı acaba? teşekkürler şimdiden:)
Aynıyım canım ya bende 1 saatte 5 kez kesin gidiyorumdurşarıl şarıl maşallah geçen kursa gittiğimde nerdeyse kaçırcaktım bana bi haller oldu ama hayırlısı bakalım
herkese mrb..ben yeniyim bu sitede ve neden daha önce gelmemişim dedim :)
bişey sormak istiyorum: ilk belirtiler olarak yok denecek kadar az kan gelir mi acaba ara ara? bir de ben de sık sık tuvalete gidiorum ama sistit olduğumu düşünüyordum doğrusu. iki kez test yaptım negatif çıktı, testin uygulanacağı bir zaman dilimi var mı acaba? teşekkürler şimdiden:)
Oh Oh bebiş olsun da özel wc taktırırız alta mesela ben şimdi wc den gelıyorum ezberledim tüm duvarlarını
bende yeniyim ilk kez giriyorum daha ikimizde hoş geldk ozamanvalla idrar testini adet gecikmesinden iki sonra yapınca çıkıyor diyorlar ama herkese göre değişiyor çünkü hastalanmadan bir kaç gün önce yapıpta çıkanlar falan var ben ne zaman şüphelensem yaptıyorum oda sağolsun hep tek çizgi gına geldi artık sistit bende de vardı ilaçla geçt birde o varken hamile kalmak zor oluyprmuş çünkü iltihap spermleri öldürüyormuşşş .... [/QUO
hoşgeldik:) bu kadar hamile kalmak isteyen bayanların arasında ayıp olcak ama ben istemiyorumve benim bunu bi an evvel öğrenmem lazım.. adetlerim normalde düzensiz zaten ama iki kez tek çizgiyi gördüm. offffff çok sıkıntılıyım ((((
bende yeniyim ilk kez giriyorum daha ikimizde hoş geldk ozamanvalla idrar testini adet gecikmesinden iki sonra yapınca çıkıyor diyorlar ama herkese göre değişiyor çünkü hastalanmadan bir kaç gün önce yapıpta çıkanlar falan var ben ne zaman şüphelensem yaptıyorum oda sağolsun hep tek çizgi gına geldi artık sistit bende de vardı ilaçla geçt birde o varken hamile kalmak zor oluyprmuş çünkü iltihap spermleri öldürüyormuşşş ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?