merhaba kızlar iyi akşamalr
ayy son 2 gundur fena midem bulanıyor daha dogrusu içim bulanıyyor ama bukadar erken belirti olmaz biliyorum
kendimi şartlandırmakta istemiyorum ama psikolojik olarak etkileniyorum sanırım
adetime 1 hafta var offf merak içindeyim yaaa
karınlarımız bebişle dolsun inşallah
İnşallah angel :) sayenizde ugurlar gelsin :) bebişler gelsin
kızlar 28 aralıkta hastalandım bu ayın 25 olacağım ama bu ayın içinde bi haller oldu açlıktan ölüyorum sürekli bişeyler yemek istiyorum ve kasık ağrılarım var bebek olabilir mi bu kadar erken belirti olurmuuu ??? tecrübeli olanlardan yardıımm lütfen :)
İnşallah hamilesindir dene yarın testle pozitif görme ihtimalin yüksek. göğüs ağrısı olmaması olumlu bence, gebelik olduğunu öğrendiğin zamanlarda ağrıların başlarmış. nette yazıyordu.
uyku hali var ama dediğinniz diğer belirtiler yok ve geçen ay hastalanmadan korunmamıştık ben 5 -6 gün sonra hastalandım üstüne kalmış olabilir miyim meraktan ölüyorumm yaa teşekker ederim sizede
ewet papatya hemde akıntı fazlasıyla normalde olmazdı biraz o ümitlendiriyorr
her kadın hamileliği farklı yaşar, bu söze çokk katılıyorum dediğin olabilir bende adetime 8-10 gün kala hamile kalmıştım.Üstüne adet görmüş olabilirsin hemen bir test yap ikinci çizgi çokk çokk silik bile olsa hamiş oluyosunuz hadi hayırlısı olsun hakkımızda
hadi bakalım inşllh yaaben test yaptım normal idrar testlerinden 2/3 güm önce ama çıkmadı onlar adetini bir kaç gün geçmeden çıkmıyormuş kan testide bir kaç gün kala çıkıyormuşş o yüzden sadece sabretmeye çalışıyorum şimdilik
Verdiğin bu bilgiye nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam bizimde ilk denememiz adetimede az kaldı adetten önce kalınmaz diyodu herkes ama sen yaşamışsın inşallah benim içinde umut vardııır
:)ben denedım cıkmadı hem de 3 test zıyan ettım aksam sabah:) 3 gun gecmeden cızgı tam cıkmıyor:)
benim bildiğim adetten 5 gün önce adet süresince ve 5 gün sonra hamile kalma olasılığı çok düşük hatta bunlar doğal korunma yöntemleri olarak geçiyor :26:
heyecanınızı anlıyorum kıslar inşallah bu heyecanı bende tekrar yaşamak istiyorum eylül ayında bebeğimi kaybettim ve bugün adet oldum sonra korunmak yokk.Bende eve test alacağım 8-10 tane depo olsun evde:)) ben adet günlerimde öğleden sonra olurum yada gece.o gün öğleden sonra 5 e kadar beklemiştim baktım kırmızılar gelmedi test yaptım ve hemen 2.çizgi silik çıkıvermişti.hayırlısı olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?