Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamile miyiz değilmiyiz sabırsız bekleyiş :))
- Konu Sahibi aza28
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?mutlu haber vermeyi cok istiyorum oncelikle esime sonra sizlere :)
bende bende bende ama şu 10 gün nasıl geçicek bilmiyorum.bakalım bu ay bize müjdeli haber ler varmı
bende bende bende ama şu 10 gün nasıl geçicek bilmiyorum.bakalım bu ay bize müjdeli haber ler varmı
birlikte bekleyelim kızlar benim de bat 14 temmuz ALLAHTAN hayırlısını diliyorum 2 yılımız doluyor şimdiye kadar olmadı bakalım bu sefer olacak mı
- 9 Haziran 2013
- 682
- 14
- 38
bende burda hamileyimmm die yazmayı çok istiorum fakat dr bize tüp bebek harici çok zor dedi yalnız size bişey sorcam umarım yardımcı olursunuz bana benim olmam gereken tarih 27 mayıstı bugün hala olmadım ve üstelik 25 de biraz fazla iş yapıp ağır kaldırmıştım o günü adet oldum gibi oldu sadece o gece sürdü bitti başkada hiçbişey yok dün test yaptım sonuç negatif peki ben neden olamıorum lütfen yardım edin..
- 9 Haziran 2013
- 682
- 14
- 38
canım o yerleşme kanaması olmasın bir doktora görün bence.bende burda hamileyimmm die yazmayı çok istiorum fakat dr bize tüp bebek harici çok zor dedi yalnız size bişey sorcam umarım yardımcı olursunuz bana benim olmam gereken tarih 27 mayıstı bugün hala olmadım ve üstelik 25 de biraz fazla iş yapıp ağır kaldırmıştım o günü adet oldum gibi oldu sadece o gece sürdü bitti başkada hiçbişey yok dün test yaptım sonuç negatif peki ben neden olamıorum lütfen yardım edin..
canım o yerleşme kanaması olmasın bir doktora görün bence.
yok cnm tam buraya yazdım adet oldum hıza bi bakar mısın kaç gündür kafayı yiycektim artık
- 9 Haziran 2013
- 682
- 14
- 38
bende bu mutlu haberi herkesle bir an önce paylaşmak istiyrum. 5 aydır istiyoruz eşim varikosel ameliyatı oldu bu ay 3. ayı doluyor 20 gün sonra tekrar test verecek. tek sevindiğim sey çok zaman kaybetmeden sorunu bulduk ve çözdük. şu an adetliyim umarım bu ay mutlu haberi alabilirim. rabbim isteyen herkesle beraber bana da versin.
- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
- 598
- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
- 598