- 4 Şubat 2020
- 43
- 14
- 3
- 27
- Konu Sahibi Denizzz tubaa
-
Testinizi atabilirseniz bakalımKIZLAR HER AYIN BASINDA ADET OLUYORDUM EN SON 1 OCAKTA OLDUM 29 OCAKTA KAHVERENGİ LEKE GELDİ 3 GÜN GECTİ HENÜZ HALA ADET OLMADIM AMA HAMİLELİK BELİRTİLERİ YOK SADECE KARNIM ŞİŞ VE BAZEN KASIKLARIM AGRIYOR GECİYOR BATMA OLUYOR BAZEN FAKAT UZUN SÜRMÜYOR AĞRILAR GÖĞÜSLERİMDE ŞİŞ VE ACIYOR TEST YAPTIM AMA ANLAYAMADIM HAMİLE OLABİLİR MİYİM SİZCEE
Evet 3 gün gecti bugün vericem orda hemen belli olur muGününüz geçtiyse kan testi verin
Evet 3 gün gecti bugün vericem orda hemen belli olur mu
Çok damlatmış olabilirim ilk deneyimim çok heycanlıyım kan testi yaptırıcam bugün inşallahBöyle olması gerekiyor ya çok damlattiniz yada test bozuk tekrarlama ihtimaliniz var mı yada direk kan verin en garantisi rabbim gönlünüzce versin
Aynen o yüzden karıştırıyorda olabilirim fakat leke 1 hafta önce geldiği için kafam karışık lekeden sonra kanama olmadı hicTestiniz bozuk tekrarlayın ama söylediğiniz belirtiler hamilelikte olabilir adet olmak için gelen belirtiler de olabilir canım.. İkisi de aynı oluyor genelde..
Sonucu yazın bizedeÇok damlatmış olabilirim ilk deneyimim çok heycanlıyım kan testi yaptırıcam bugün inşallah
Ben çok damlattım galiba tekrar yapıcamTesti tekrarla canım bozuk galiba
Leke yerleşme kanaması olabilir canım o yüzden her ihtimalin düşünülmesi normal tekrar test en iyi sonucu verecektir. .İnşaALLAH hamişsindirAynen o yüzden karıştırıyorda olabilirim fakat leke 1 hafta önce geldiği için kafam karışık lekeden sonra kanama olmadı hic
Umarım hamilesindir testte net değil ama yeni bri testle yapabilirsinBen çok damlattım galiba tekrar yapıcam
İnşallahhh çok teşekkür ederimLeke yerleşme kanaması olabilir canım o yüzden her ihtimalin düşünülmesi normal tekrar test en iyi sonucu verecektir. .İnşaALLAH hamişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?