• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyimmm ??

KaraBiberim07

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
555
242
103
Merhaba arkadaslar,

Fikirlerinize ihtiyacım var. Konu hakkında bilgisi olanlar yazarsa sevınıırım :)

Kızlar adetimin ustunden 4 gun gectı. Dun erken gebelık testı yaptım. Negatıf cıktı. Hamıle degılım yani..

Adete dair hıcbır belırtı agrı vs yok. Hamilelik belırtısı de yok. Kusma bas donmesı vs..

Sıızce erken gebelık testınde negatıf cıkmasına ragmen hamıle olabılır mıyım?

Boyle bır durum yasayan var mı aranızda????

Haha benden önce offlayan olmuş bile :)

İnsanlar da bir garip.. Off diye yorum yapıyor. İlgilenmiyorsan okuma bir yorum yapma.

Burası tecrubelı annelerle dolu. Belkı yasayan vardır dıye soruyorum. Mıllet dedıkodu ıstıyor.
Mantıklı soru sorunca sarmıyor ınsanları.. . . . .

benim 3 gün gecikmişti çook silik çıktı erken gebelik testleri mutlaka varsa gösterir ama geç döllenme varsa bilemem en sağlıklı sonucu kanda alısın

Kan verebiliyorsan ver , yok imkanın yoksa tekrar idrar testi yap, (-) se değilsinizdir
Adet geçince (+) oluyor, yada silik 2. Çizgi oluyor, (-) olunca gebelik olmuyor yüksek ihtimal

Benim gebeligimda adete 2gun kala erken gebelik testim negatif cikmisti.beklenen adet gununde yaptigimda pozitif ciktihemde normal 3liralik gebelik testinde.ben erken gebelik testlerine inanmiyorum bu yuzden

Canım bi kac gun geçsin tekrar dene ya da kan testi yaptır daha kesin çözüm geç döllenme olabilir.üstelik her hamilede baş dönmesi kusma olmuo.başka şeylerde olabilir

Buyuk ihtimal olmayabilir canim cunku cikiyor genelde.tabi belli olmaz kan testi yaptirabilirsin ya da 2-3 gune kadar idrarda da kesin cikar artik varsa

Gebelikteki kusma ,aşerme gibi belirtiler ilk haftalar için erken.. genelde 6.haftadan sonra başlar kimisinde hiç olmaz ki bu kimisi çok şanslı :) benim 3 gebelik belirtilerimde adet belirtisiyle aynıydı kişiden kişiye degişir

Hic belirti olmayip hamile de olabilirsiniz, hic belirti olmayip 2 gun sonra adet de olabilirsiniz.
Beklenen gunden 4 gun sonra test yapmissiniz, cok erken bir sure degil bu normalde gebelik varsa testte pozitif cikmasi gerekiyordu.
Lakin bazen testler yalanci cikabiliyor ozellikle negatif sonuclarda.
Emin olmak icin kan testi yapmanizi tavsiye ederim.
Evlisiniz sanirim bebek istiyorsunuz, Rabbim gonlunuze gore versin insallah.

Ben yoğun bir şekilde adet belirtileri yaşamıştım. Adet oluyorum herhalde diye düşünürken hamile olduğumu öğrendim. Yani demem o ki, herkeste farklı olabiliyor. Siz en iyisi bir kan verin. Allah gönlünüze göre versin.

Back
X