Hamile miyimmm ??

benim 5 liraya aldigim gebelik testi adetime 3 gun kala silik cizgi gostermisti,gun gun rengi koyulasti testin,adet gunumde baya koyuydu ama o gun hafif lekelenmem oldu,bu ustune gorme dedikleri sey sanirim.
tahmini yumurtlama gunlerinizi biliyorsaniz yumurtlama gununden tam 14 gun sonra adet olmaniz gerekiyor,gec yumurtladiysaniz gec adet olursunuz..
bu arda bas donmesi mide bulantisi filan o kadar erken ortaya cikmaz.
benim 7-8 hafta civari basladi mide yanmalarim,baslarda hic belirtim olmadi.

Olabilir de olmayabilir de bunu Google yazarakta bir çırpıda öğrenebilirsiniz
Bilmiyiyor olabilir misiniz?

Bu soru mantıklı mı :) asla burdaki yorumlara göre doğru cevabı bulamazsınız.tek net cevabı kan testi verir.yani hamile miyim sorusu şu aşamada saçmadır.nyse Allah gönlünüze göre versin.

Olabilirde olmayabilirde kan testi yaptırmadan kesin sonuç alamazsın canım. idrar testi bünyeye göre değişiklik gösteriyo kimi insanlarda regliden 3 gün önce çıkıyor kimisinde regl 4 gün gecikse bile çıkmıyor. kesin sonuç kan testi. herşey gönlünce olsun

benim 3 gün gecikmişti çook silik çıktı erken gebelik testleri mutlaka varsa gösterir ama geç döllenme varsa bilemem en sağlıklı sonucu kanda alısın
Kan testi yaptırmak bu kadar zor olmasa gerek

Zamanım yok. İlde oturuyoruz bir köyde calısıyorum. Her gun 60 km gıdıp gelıyorum.
Kan testlerı sabah yaptırılıyor ac karnına.. OHAL den dolayı rapor almamız da yasak...
Neyse artık zaman bıraz daha gecsın bır cozum bulacagım

Bu soru mantıklı mı :) asla burdaki yorumlara göre doğru cevabı bulamazsınız.tek net cevabı kan testi verir.yani hamile miyim sorusu şu aşamada saçmadır.nyse Allah gönlünüze göre versin.

Yaptıgım erken gebelık testı kesın sonuc verır dedı eczacı.
Boyle bır durum yasayan var mı dedım. Kımseden tıbbı bılgı beklemıyorum.
Su konudan bıle polemık cıkarıyorsunuz ya . . .

Olabilir de olmayabilir de bunu Google yazarakta bir çırpıda öğrenebilirsiniz
Bilmiyiyor olabilir misiniz?

Google a yazınca da kadınlar kulubu baslıkları cıkıyor :)
Sormakta sakınca gormedım. Tecrubesı olanlar vardır dıye yazdım. Neden sorun oldu bu kadar ??

Ohal le rapor ne alaka evet birinci basamaktan alamazsın ben şuan raporluyum mesela birde beta'ya aç tok fark etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…