Hamile miyimmm ?

E="littleaniqa, post: 40683984, member: 662915"]adetim 3 gün gecikti.. Yüzümü kızartıp test aldım bu ayda. Çünkü her ay test alıyorum aynı eczaneden bıktı artık benden kadın !! Testte negatif çıktı. Ben de adet öncesi kasık ağrısı olurdu yok bu ay. Sadece göğüslerde şişlik var. Diş doktoruna gittim bir hafta önce uyuşturucu iğne yapmıştı. O adet geciktiriyor mu acaba, bilen var m?[/QUOTE]
Canim o igne geciktirir mi bilmem. Ama normalde adetin gecikir mi? Surekli test ypman geciktigini gosteriyor. Goguslerin hasaslaamasi adet belirtisi olabilir. Biraz daha bekle olmazssan bi kan testi ver derim.

Canm bbek dusunmye basladgmdan beri yani 5 aydr kapı gcırdasa acaba hamile miyim diyorum resmen :) iyice kafayı yedik aslnda biraz unutabilsek hemen hamiş olacaz belki de ..

Canim kan testine gerek kalmadı sanirim... Adet oldum şuan kanamam normalleşti. Yalnis alarm:)[/QUOTE]
Hayrlısı canm durmak yok yola devam :) bebislerimizi kucagmza alana kdar umudmzu kaybetmemeliyz

Canm bbek dusunmye basladgmdan beri yani 5 aydr kapı gcırdasa acaba hamile miyim diyorum resmen :) iyice kafayı yedik aslnda biraz unutabilsek hemen hamiş olacaz belki de ..
Allah hayirlisiyla nasip eder insallahh canm :) Biz şuan düşünmüyoruz erteledik atama olur diye..KPSS sonrasına inş:)

Canim o igne geciktirir mi bilmem. Ama normalde adetin gecikir mi? Surekli test ypman geciktigini gosteriyor. Goguslerin hasaslaamasi adet belirtisi olabilir. Biraz daha bekle olmazssan bi kan testi ver derim.

28 günde bir gelir. Düzenli. 2 yaşında kızım var. Doğumdan sonra 1 sene düzensizdi ama son 1 sene düzenliydi. 23 nisan adet günümdü. Gelmedi. Kızımda adet günümden iki gün önce yaptığımda çıkmıştı. Tabii hepsi aynı olmaz ama.. Bilmiyorum, açıkçası olmazsa daha iyi olur gibi şu sıralar. Çünkü kızım ufak daha. Onun hayatını kaçırırmışım gibi hissediyorum, bir bebekle uğraşırken. Bencillik mi bilmiyorum.

TE="littleaniqa, post: 40684053, member: 662915"]28 günde bir gelir. Düzenli. 2 yaşında kızım var. Doğumdan sonra 1 sene düzensizdi ama son 1 sene düzenliydi. 23 nisan adet günümdü. Gelmedi. Kızımda adet günümden iki gün önce yaptığımda çıkmıştı. Tabii hepsi aynı olmaz ama.. Bilmiyorum, açıkçası olmazsa daha iyi olur gibi şu sıralar. Çünkü kızım ufak daha. Onun hayatını kaçırırmışım gibi hissediyorum, bir bebekle uğraşırken. Bencillik mi bilmiyorum.[/QUOTE]
Oyle düşünme canim... Onada ayni ilgi ve özeni gosterirsin emin ol..aralarında çok yas farkı olmaması kardeşler için iyi olduğunu düşünüyorum. Paylaşımcı olurlar.asil akli ererken hepilgi odagiyken birden bu durumdan uzaklasmalari onu daha kotu etkiler diye düşünüyorum..

Yok kızımı asla kendime bağlı büyütmedim. Hatta arkadaşım bugün şakayla karışık anne benim dedi kızım dönüp bakmadı bile. Paylaşamadığı tek şey eşyaları.
Bilmiyorum. Testte çıkması gerekiyordu. Muhtemelen sıkıntıdan gecikmiş olabilir diye düşünüyorum.
Diş ağrım oldu çok 1 hafta boyunca.Etkisi olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…