- 5 Haziran 2017
- 942
- 649
- 33
- Konu Sahibi married_woman
-
Test bozuk gibi canm yarın tekrarlasan keskeKızlar adetim 17 gun gecti 9 gun geçtiğinde kan testi yaptirmistim negatifti dün doktora tekrar gittim hicbir test yapmadan adet söktürücü verdi ama ben son kez idrar testi yapıp oyle kullanmak istedim ilacı testi 8gibi yaptim yarim saat falan durdum cok dikkatli bakmadim ama birsey yok gibiydi sonra uyuyup kalmışım 9bucukta kalktıgımda hafif çizgi vardi başka testimde yok eşimde şehir dışında boyle sonradan çift çizgi çıkıp hamile olan arkadaşlar var miiii
Pazartesi hastaneye gidebilirim anca: /Test bozuk gibi canm yarın tekrarlasan keske
En iyisi bencePazartesi hastaneye gidebilirim anca: /
Evet canim bilmiyorum insallah vardır 1 sene olacak eşimin sprem sayısı az adet olursam aşılama icin doktorumuza gidecektik bu ay ama olmadımVar gibi canım ama üzerinden çok geçmiş inşallah geç döllenmedir yarın sabah sağlık ocağında kan ver bi istersen
Hayırlısı olsun inşallah aşılamaya gerek kalmazEvet canim bilmiyorum insallah vardır 1 sene olacak eşimin sprem sayısı az adet olursam aşılama icin doktorumuza gidecektik bu ay ama olmadım
Inşallah canim benim sonucumu yazarım insallah buraya cok araştırdım yazıp bırakmış kimse sonrası ne olduğunu yazmamışHayırlısı olsun inşallah aşılamaya gerek kalmaz
Saol canim benim insallah vardır bebikom:)Hadi bakalım bende gördüm çizgiyi inşallah hamişsindir canım
Kimyasal mı geçirdin acaba canım günün geçtiyse eğer kimyasal olabilir hayırlısı inşallah Rabbim gönlüne göre versin tez zamanda inşallahKızlar kanda baktirdim 1.20 ciktiyani negatif testlerde mi problem vardi bilmiyorum cumartesi ayrı pazar ayrı test yaptim farklı markalarla ikisinde de vardi çizgi ama kanda yok malesef hayirlisi olsun hafif pembe kanamam geldi aşılama icin gideceğiz artik doktora insallah o şekild e olur hayirlisiyla :)
Bilmiyorum ki canim birsey demediler hayirlisi olsun artik insallahhhh :)Kimyasal mı geçirdin acaba canım günün geçtiyse eğer kimyasal olabilir hayırlısı inşallah Rabbim gönlüne göre versin tez zamanda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?