• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile miyimmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

married_woman

ALLAH KİMSEYİ ÇARESİZ BIRAKMASIN...
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2017
942
649
33
Kızlar adetim 17 gun gecti 9 gun geçtiğinde kan testi yaptirmistim negatifti dün doktora tekrar gittim hicbir test yapmadan adet söktürücü verdi ama ben son kez idrar testi yapıp oyle kullanmak istedim ilacı testi 8gibi yaptim yarim saat falan durdum cok dikkatli bakmadim ama birsey yok gibiydi sonra uyuyup kalmışım 9bucukta kalktıgımda hafif çizgi vardi başka testimde yok eşimde şehir dışında boyle sonradan çift çizgi çıkıp hamile olan arkadaşlar var miiii

Eklentiler

• 20171007_155532.jpg
    20171007_155532.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 350
  • 20171007_155601.jpg
    20171007_155601.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 341
Var gibi canım ama üzerinden çok geçmiş inşallah geç döllenmedir yarın sabah sağlık ocağında kan ver bi istersen

Kızlar adetim 17 gun gecti 9 gun geçtiğinde kan testi yaptirmistim negatifti dün doktora tekrar gittim hicbir test yapmadan adet söktürücü verdi ama ben son kez idrar testi yapıp oyle kullanmak istedim ilacı testi 8gibi yaptim yarim saat falan durdum cok dikkatli bakmadim ama birsey yok gibiydi sonra uyuyup kalmışım 9bucukta kalktıgımda hafif çizgi vardi başka testimde yok eşimde şehir dışında boyle sonradan çift çizgi çıkıp hamile olan arkadaşlar var miiii
Test bozuk gibi canm yarın tekrarlasan keske

Var gibi canım ama üzerinden çok geçmiş inşallah geç döllenmedir yarın sabah sağlık ocağında kan ver bi istersen
Evet canim bilmiyorum insallah vardır 1 sene olacak eşimin sprem sayısı az adet olursam aşılama icin doktorumuza gidecektik bu ay ama olmadım

Bu sefer ilk dakikalarda cikti çizgi bakalım kan vermeyi düşünüyorum hayirlisi ALLAH boşuna umutlandirmasin kucagimizi bos birakmasin

Eklentiler

• 20171008_105216.jpg
    20171008_105216.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 261
Çok sevindim.insallah doktordan da güzel haberler alırsın canım Allah sağlıkla versin insallah

Kızlar kanda baktirdim 1.20 cikti :( yani negatif testlerde mi problem vardi bilmiyorum cumartesi ayrı pazar ayrı test yaptim farklı markalarla ikisinde de vardi çizgi ama kanda yok malesef hayirlisi olsun hafif pembe kanamam geldi aşılama icin gideceğiz artik doktora insallah o şekild e olur hayirlisiyla :)

Kızlar kanda baktirdim 1.20 cikti :KK43: yani negatif testlerde mi problem vardi bilmiyorum cumartesi ayrı pazar ayrı test yaptim farklı markalarla ikisinde de vardi çizgi ama kanda yok malesef hayirlisi olsun hafif pembe kanamam geldi aşılama icin gideceğiz artik doktora insallah o şekild e olur hayirlisiyla :)
Kimyasal mı geçirdin acaba canım günün geçtiyse eğer kimyasal olabilir hayırlısı inşallah Rabbim gönlüne göre versin tez zamanda inşallah :dua:

Back