yarın ilk idrarla bir kez daha yapın ilk idrar olması önemli
tarihine baktın mı testlerin? hata olduğunu sanmıyoru yüksek ihtimal gebelik vardır. hayırlı olsun.Bi daha test yapmaya dusunmuyorum. Kan tahlili yaptiracagim. Lakin neden bi pozitif, bi negatif o canimi sikti..
Kan testi yaptırın. 2. test bozuk olabilir.8 mart adet olmam gerekirken gunum gecti. Dun dayanamadim evde testim vardi yaptim. Hemen iki tane cizgi cikti :) Cunku kendimi biliyorum ilk gebeligimdede bi gun gecikmeyle belli olmustu lakin.. Bugun kocam bi test daha getirdi, yaptim ve tek cizgi.. Testten teste farkeder miOnun disinda, kasiklarimin agrisi, halsizlik yorgunluk uyku ve goguslerimde dolgunluk. Ben simdi hamile miyim?Degil miyim?
tarihine baktın mı testlerin? hata olduğunu sanmıyoru yüksek ihtimal gebelik vardır. hayırlı olsun.
Kan testi yaptırın. 2. test bozuk olabilir.
canım Allah sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuştursun darısı başımıza inşallah
Ay gözün aydın canımmmmDarısı başımıza
Ay gözün aydın canımmmmDarısı başımıza
Ay hadi inş ağzından bal damlıyor, bize de dua et hamişlerin duası kabul olurmuş
ya lutfen bana yardım edin adetım bıtelı ıkı gun oldu gercı adette garıp adet yanı gunum degıldı normaldede duzensız olurum koyu lekelı kanlı bı adet gıbı bısey bıtelı ıkı gun oldu erkek arkadasımla ılıskıye gırdım yanlıslıkla ıcıme bosaldı farettıgmz anda ertesı gun hapı aldık hamıle kalır mıyım ?8 mart adet olmam gerekirken gunum gecti. Dun dayanamadim evde testim vardi yaptim. Hemen iki tane cizgi cikti :) Cunku kendimi biliyorum ilk gebeligimdede bi gun gecikmeyle belli olmustu lakin.. Bugun kocam bi test daha getirdi, yaptim ve tek cizgi.. Testten teste farkeder miOnun disinda, kasiklarimin agrisi, halsizlik yorgunluk uyku ve goguslerimde dolgunluk. Ben simdi hamile miyim?Degil miyim?
ya lutfen bana yardım edin adetım bıtelı ıkı gun oldu gercı adette garıp adet yanı gunum degıldı normaldede duzensız olurum koyu lekelı kanlı bı adet gıbı bısey bıtelı ıkı gun oldu erkek arkadasımla ılıskıye gırdım yanlıslıkla ıcıme bosaldı farettıgmz anda ertesı gun hapı aldık hamıle kalır mıyım ?