Hamile miyimm??

Minnix

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
4
0
1
28
Merhaba arkadaşlar, size bir sorum olacak. 28 eylül de eşimle korunmadık. Ama son anda dışarı çıkmıştı. Batıma 5 gün vardı. 2 gün önce de korunmadık dışarıda çıkmadı. Bugün batımın ilk günü ve başlamadı. 4 gündür mide bulantim kabızlığım ve istahsizligim var. Yüzümde sivilceler çıkmaya başladı. Yatıp kalkarken başım dönüyor gözüm kararıyor. Yemek yemek gelmiyor içimden. Halsizligim var ama üşüttüğümü düşünmüştüm. Ve idrara çıkmam da çoğaldı. Geceleri uykumdan kaldıracak kadar.. Bacaklarim agriyor sürekli ama kasiklarimda bir sancı yok. Hamile olabilir miyim? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi Daha önce hiç gebelik yaşamadım kafamda böyle sorular sorular

Son düzenleme:
Bu kadar kısa sürede belirti olmaz ki ha oluyosa hamileysen de testte çıkar. Yumurtlamanı bilmiyorsan her şey olabilir. İnşallah vardır diyelim

Evde yapılan gebelik testleri var olmadı acilde kan verebilirsiniz olmadı sağlık ocaklarında kan verebilirsiniz. Bu yöntemlerle anlaşılır gebelik . Yaşadığınız tüm belirtiler adet sendromu da olabilir kendinizi dinlemeyin bence test yapın ya da yaptırın

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…