Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi gözüküyor testi tekrarlayınAdetim çok düzenli 28 günde bir oluyorum. Şu an tam 5 gün var adetime merak edip test yaptım. İlk 5 dk da o silik 2. Çizgi oluştu sizce nedir durum
Evet dikkat ettim yumurtlama günümeVar gibi gözüküyor sanki var gibi yumurtlama günlerine dikkat ettiyseniz inşallah olur![]()
Yarın tekrar bir test daha alayım en iyisiVar gibi gözüküyor testi tekrarlayın
Ne güzel inşallah hayırlısı olsun hakkınızdaEvet dikkat ettim yumurtlama günüme2 aydır korunmuyorum bu ay bi test yapayım dedim
Adetime 5 gün var adet gecikmediği için pek yapmıyorlar diye duymuştum amaDirekt kan testi yaptırsanız
Bence var canımm. Sağlık ocaklari 9 ve 10 arası kan testi yapıyor testte 2..çizgi çıktı dmeen yeterliAdetime 5 gün var adet gecikmediği için pek yapmıyorlar diye duymuştum ama
Bunu öğrendiğim iyi oldu canım teşekkür ederimBence var canımm. Sağlık ocaklari 9 ve 10 arası kan testi yapıyor testte 2..çizgi çıktı dmeen yeterli
Ya da özellerin acilinde yapiyorlar 1 saate sonuç alıyorsun
Bu testin erken gebelik testi mi? Snaa benim erken gebelik testimi atayım ama benimki 2 gün gecikmişti adetim.Bunu öğrendiğim iyi oldu canım teşekkür ederimçok umutlanmak da istemiyorum ama meraklardayım da en iyisi kan testi vereyim ben
Evet erken gebelik testi aynı test hatta :) fotoğrafta çok belli olmadı benim test çizgisi ama senin bu fotoğraftakine çok yakın hatta aynısı diyebilirimBu testin erken gebelik testi mi? Snaa benim erken gebelik testimi atayım ama benimki 2 gün gecikmişti adetim. Eki Görüntüle 2745177
Hadi hayırlı olsunEvet erken gebelik testi aynı test hatta :) fotoğrafta çok belli olmadı benim test çizgisi ama senin bu fotoğraftakine çok yakın hatta aynısı diyebilirim![]()
Teşekkür ederim canımHadi hayırlı olsun![]()
benimde 4gün vardı özel hastanede yaptırdım beta çıktı benimde çok yeni:)Adetime 5 gün var adet gecikmediği için pek yapmıyorlar diye duymuştum ama
Aa çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun :) bugün şehirdışında olduğum için gidemedim ama yarın bende özel hastaneye gidecem :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbenimde 4gün vardı özel hastanede yaptırdım beta çıktı benimde çok yeni:)
amin canım seninde gözün aydınAa çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun :) bugün şehirdışında olduğum için gidemedim ama yarın bende özel hastaneye gidecem :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Sağol canım kan testininde yaptırıyım da öyle seviniyim bendeamin canım seninde gözün aydın