Hamile miyimdir???

pandora89_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
1
0
1
35
Eşimle 16 şubatta, ovulasyon dönemime 4 gün kalmışken ilişkiye girdik. Regl tarihim geciktiğinde 11 gün gecikti ancak sonra 21 martta normalden daha parçalı şekilde bir kanamam oldu. Normalde adetim 4 gün sürerken 3 gün sürdü. Adet sonrası kahverengi akıntım genelde 3-4 gün sürerken 2.günde bitti. Yaklaşık o tarihten beri yumurtalıklarımda(özellikle sol) bir ağrı var ve ayrıca sürekli yorgunum. Normalde idrara 2 kere çıkarken 3 kez çıkıyorum ancak tüm gün idrara çıkabilecekmişim gibi değişik bir his var. Akşamları ise bulantım var. Şuan hiçbir şekilde doktora ulaşma şansım maalesef yok. Bugün idrar testi yapabildim ve negatif çıktı ama hala içim rahat değil. Sizce hamile miyimdir?

Eşimle 16 şubatta, ovulasyon dönemime 4 gün kalmışken ilişkiye girdik. Regl tarihim geciktiğinde 11 gün gecikti ancak sonra 21 martta normalden daha parçalı şekilde bir kanamam oldu. Normalde adetim 4 gün sürerken 3 gün sürdü. Adet sonrası kahverengi akıntım genelde 3-4 gün sürerken 2.günde bitti. Yaklaşık o tarihten beri yumurtalıklarımda(özellikle sol) bir ağrı var ve ayrıca sürekli yorgunum. Normalde idrara 2 kere çıkarken 3 kez çıkıyorum ancak tüm gün idrara çıkabilecekmişim gibi değişik bir his var. Akşamları ise bulantım var. Şuan hiçbir şekilde doktora ulaşma şansım maalesef yok. Bugün idrar testi yapabildim ve negatif çıktı ama hala içim rahat değil. Sizce hamile miyimdir?
selamlar canım, geçen ay benimde böyle oldu 12 gün gecikti ki çok düzenlidir aslında ve normalden biraz az kanama oldu. ama adet olmadan evvel ben doktora gitmiştim kontrol için, hem ultrasonla baktı hemde kan testi yaptı negatifti. birçok tanıdığım rahim kendini hamileiğie hazırlıyo o yüzden gecikme olmuştur 1-2 aya hamile kalırsın dedi, birçoğuda beklentiye girdiğinden stres oluyon die gecikio dio :KK51:
yanisi sende çok takma madem doktora gidemiosun bence adet gecikmen olduktan birkaç gün sonra idrar testi yap :) sonuçta biraz geçte olsa idrara da düşmek zorunda gebelik , gebelik teşhisi için doktor mecburi değil :KK66: pozitifden sonra doktor bulman lazım tabi

Back