• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

kocasininpiremsesi

الحمدلله
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
201
108
63
IMG-20170327-WA0034.webp

Konuyu gebelik bölümüne açtım ama cevap gelmedi bu forum daha aktif diye buraya açtım yeniden. Az önce test yaptım günüm 13 gün geçmişti. Gecikmenin ilk günü test yaptim negatif çikinca tarlusal içtim. Yine olmayinca yeniden test yaptim. Test doğru mu sizce? Yanılma payı var mıdır. Pkosluyum ilk çocuğuma 1 yıl 8 ay sonra hamile kaldım.şu an 23 aylık oğlum. Eğer test doğruysa ikinci evladim olacak.

Açıkça belli hamile olduğun hayırlı olsun 2. bebe geliyo :anneadayı::KK46:
Tarlusal tehlikeli bi ilac hamilelikte hemen bırakın doktora da söyleyin

Eki Görüntüle 1974054
Konuyu gebelik bölümüne açtım ama cevap gelmedi bu forum daha aktif diye buraya açtım yeniden. Az önce test yaptım günüm 13 gün geçmişti. Gecikmenin ilk günü test yaptim negatif çikinca tarlusal içtim. Yine olmayinca yeniden test yaptim. Test doğru mu sizce? Yanılma payı var mıdır. Pkosluyum ilk çocuğuma 1 yıl 8 ay sonra hamile kaldım.şu an 23 aylık oğlum. Eğer test doğruysa ikinci evladim olacak.
Ilk cocugunuz kendiliginden mi oldu yoksa tedaviyle mi?

Sizi kırmak istemem ama "hamile miyim" konuları sizce de saçma değil mi gerçekten?
Af buyurun ama ikinci çizgi de gün gibi ortada iken bu soru yersiz olmuş.
13 gün gecikme, çift çizgi net, daha ne olsun.
E hayırlı olsun elbette.
Sağlıkla gelmesini dilerim.

Ve
Yanılma payı olamaz.
Negatifken pozitif sonuç vermez.

Allah isteyen herkese nasip etsin. Olmayan varsa da millete sataşmak yerine dua etsin, dua istesin. Her konu actigimda buyuk pismanliklar yasiyorum gercekten. Çogunuz burada insanlara satasmak icin varsinjz. Kusura bakmayin. İyi aksamlar. Sorum bu testlerde yanilma payi var mıdır olmustu ama ne yazik ki okumadan tartisma actiniz. Hoscakalin.

Yanlışlıkla ovulasyon testi yapmadıysanız bariz ikinci çizgi var testte. Bi bakın testin kutusuna, karışmış olmasın. Yarın ilk iş de doktorunuza gidin, hamilelikte söktürücü kullanmak tehlikeli olur. Doktor tarlusalı vermeden önce kan testi yapmadı mı veya ultrasona almadı mı sizi?

Allah isteyen herkese nasip etsin. Olmayan varsa da millete sataşmak yerine dua etsin, dua istesin. Her konu actigimda buyuk pismanliklar yasiyorum gercekten. Çogunuz burada insanlara satasmak icin varsinjz. Kusura bakmayin. İyi aksamlar. Sorum bu testlerde yanilma payi var mıdır olmustu ama ne yazik ki okumadan tartisma actiniz. Hoscakalin.
Hormonlardan herhalde sende çok alingansin:işsiz:

Derdini fotoğraf paylaşmadan da anlatabilirdin. Fotoğraf çok gereksiz olmuş. Başkalarını da düşünmek zorundasın.

Sen de hoşçakal, Allah tamamına erdirsin.

Back
X