• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Ben adet günü test yaptım negatif ertesi gün yaptım silik çizgi bile yok 3.gün silik çizgi bugün ki daha da koyu çıktı canım hemen çıkmıyo ya beklemek gerekiyo

Gecikmenin 4. günü silikti çizgim

bende dun yaptım cıkmadı ama ben tam olarak hangi gun tutmustur veya tutmusmudur bilmiyorum..ama gecen haftadan beri akıntım cok yogun hafif sarı renkde bugunde kahverengimsi olmus koku falan yok enfeksiyon belirtisine rastlamadım bide gogusler hassaslastı ama adetim 13 subat tabi beklemem gerekicek sanırım merak ediyorum:)

Yaa 2.olunca daha sabırlı oluyo insan 4 yaşında kızım var ayy onunla hiçç gidemem hastaneye eşimin izinli gününü bekliyorum
He anladm benim olursa ilk olcgndan ben duramam yani cnm benm daha cocgm olmadi o yuzdn heyecnlym :)

bende dun yaptım cıkmadı ama ben tam olarak hangi gun tutmustur veya tutmusmudur bilmiyorum..ama gecen haftadan beri akıntım cok yogun hafif sarı renkde bugunde kahverengimsi olmus koku falan yok enfeksiyon belirtisine rastlamadım bide gogusler hassaslastı ama adetim 13 subat tabi beklemem gerekicek sanırım merak ediyorum:)
Evet canım beklemen gerekiyor :)

Back