Hamile miyim?

Adet günümde 1 gün sonrasında test yaptım çook net negatifti ama bugün sabah kasık ağrısı ve yoğun bi ıslaklık karın ağrısıyla uyandım dedim adetim başladı pedi aldım lavaboya gittim ama bişey yoktu test yaptım

Canım telde sorun var o yüzden net çekmiyo ya ama şimdi çizgi çok belirginleşti kırmızıya döndü

Saol canım Allah razı olsun inşallah bi aksilik çıkmaz Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Canım adetten 6 gün öncesini bilen testler var al ondan dene 20 tl filan fiyatı

Kızlar benim adetlerim normalde 28 günde bir oluyor ama 2 aydır 21 günde olmaya başladı ben şimdi bat ı 21 güne göre mi hesaplamalıyım yoksa 28 güne göre mi

Bende o tarihlerden suphelendim belki vardir diye test yaptim ama cikmadi sizde bekleyin adet gecikirse yaparsiniz 15.20 gun bekleyin diyorlar genelde

Bende o tarihlerden suphelendim belki vardir diye test yaptim ama cikmadi sizde bekleyin adet gecikirse yaparsiniz 15.20 gun bekleyin diyorlar genelde
Adet geciktikten sonra 15-20 gün beklemeye gerek yok bence. Zaten 3-4 gün gecikirse genelde gebelik testinde çıkıyor hamiş olduğun Ben daha gecikme yaşamadan tahmin ettim hamile olduğumu hastalanmam gereken günün ertesi günü yaptım cok cok silik cıktı emin olamadım. 4 gün tekrar yaptım bu sefer de silikti ama daha belirgindi.

Yok ben iliskiden 15 20 gun sonra yapilmali anlaminda yazdim ama belirtmemisim bunu:) ben daha erken yaptim belki var cikmadi belki yok bilemiyorum beklemek daha iyi aslinda ben kendimde erken dollenmeden supheliyim de daha adetime var yani:)

Yok ben iliskiden 15 20 gun sonra yapilmali anlaminda yazdim ama belirtmemisim bunu:) ben daha erken yaptim belki var cikmadi belki yok bilemiyorum beklemek daha iyi aslinda ben kendimde erken dollenmeden supheliyim de daha adetime var yani:)
Oladabilir canım. Evde 2-3 test bulunduracaksın aslında. Bir kaç defa yapmak gerekebiliyor. İnsan heyecandan bekleyemiyorki

Canm ben gördum silik cizgiyi bence hamilesin kan testi yap eger olmadysan regli :) hayrlisi olsun ins hamilesindir

Saol canım bugün yine yaptım daha koyu çıktı 2.çizgi kan testine haftaya gidecem inşş darısı bütün isteyenleree

Saol canım bugün yine yaptım daha koyu çıktı 2.çizgi kan testine haftaya gidecem inşş darısı bütün isteyenleree
Ee cnm hftyi ne bklysn smdi gtsene bksana koyu olmus bnce git ogren sonucu :) kiz ben duramazdmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…