Canım resim net gözükmüyo ama,ama 2ci çizgi var gibi flaşla çekip atsanaBöyle çıktı kızlar
Canım sonradan kırmızıya dönsede farketmez ilk 5 dakika önemli..ama var gibi görünüyo..hadi hayırlı olsun inşALLAHCanım telde sorun var o yüzden net çekmiyo ya ama şimdi çizgi çok belirginleşti kırmızıya döndü
Canım adetten 6 gün öncesini bilen testler var al ondan dene 20 tl filan fiyatıMerhaba arkadaşlar 1yıllık evliyim ve eşimle çocuk sahibi olmaya karar verdik regl tarihim hep düzenlidir 26 aralıkta son tarihimdi . Eşimle ocağın 14 15 ve 17 sinde birlikte olduk ve bugün lekelenmem oldu hamile olma ihtimalim var mı test yapsam kısa bir zaman olduğu için belli olur mu?
Amin inşALLAHSaol canım Allah razı olsun inşallah bi aksilik çıkmaz Rabbim isteyen herkese nasip etsin
21 e göre hesapla bence 2 aydır öyleymiş çünküKızlar benim adetlerim normalde 28 günde bir oluyor ama 2 aydır 21 günde olmaya başladı ben şimdi bat ı 21 güne göre mi hesaplamalıyım yoksa 28 güne göre mi
Adet geciktikten sonra 15-20 gün beklemeye gerek yok bence. Zaten 3-4 gün gecikirse genelde gebelik testinde çıkıyor hamiş olduğunBende o tarihlerden suphelendim belki vardir diye test yaptim ama cikmadi sizde bekleyin adet gecikirse yaparsiniz 15.20 gun bekleyin diyorlar genelde
Yok ben iliskiden 15 20 gun sonra yapilmali anlaminda yazdim ama belirtmemisim bunu:) ben daha erken yaptim belki var cikmadi belki yok bilemiyorum beklemek daha iyi aslinda ben kendimde erken dollenmeden supheliyim de daha adetime var yani:)Adet geciktikten sonra 15-20 gün beklemeye gerek yok bence. Zaten 3-4 gün gecikirse genelde gebelik testinde çıkıyor hamiş olduğunBen daha gecikme yaşamadan tahmin ettim hamile olduğumu hastalanmam gereken günün ertesi günü yaptım cok cok silik cıktı emin olamadım. 4 gün tekrar yaptım bu sefer de silikti ama daha belirgindi.
Oladabilir canım. Evde 2-3 test bulunduracaksın aslında. Bir kaç defa yapmak gerekebiliyor. İnsan heyecandan bekleyemiyorkiYok ben iliskiden 15 20 gun sonra yapilmali anlaminda yazdim ama belirtmemisim bunu:) ben daha erken yaptim belki var cikmadi belki yok bilemiyorum beklemek daha iyi aslinda ben kendimde erken dollenmeden supheliyim de daha adetime var yani:)
Canm ben gördum silik cizgiyi bence hamilesin kan testi yap eger olmadysan regli :) hayrlisi olsun ins hamilesindirAdet günümde 1 gün sonrasında test yaptım çook net negatifti ama bugün sabah kasık ağrısı ve yoğun bi ıslaklık karın ağrısıyla uyandım dedim adetim başladı pedi aldım lavaboya gittim ama bişey yoktu test yaptımEki Görüntüle 1946651
Ee cnm hftyi ne bklysn smdi gtsene bksana koyu olmus bnce git ogren sonucu :) kiz ben duramazdmmmSaol canım bugün yine yaptım daha koyu çıktı 2.çizgi kan testine haftaya gidecem inşş darısı bütün isteyenleree
adet ne kdr gectiginde yaptınız silik cizgiyi gordunuzSaol canım bugün yine yaptım daha koyu çıktı 2.çizgi kan testine haftaya gidecem inşş darısı bütün isteyenleree
Yaa 2.olunca daha sabırlı oluyo insan 4 yaşında kızım var ayy onunla hiçç gidemem hastaneye eşimin izinli gününü bekliyorumEe cnm hftyi ne bklysn smdi gtsene bksana koyu olmus bnce git ogren sonucu :) kiz ben duramazdmmm
adet ne kdr gectiginde yaptınız silik cizgiyi gordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?