• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim???

SekerAnnee

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
1.987
2.655
133
selam kızlar, kafam baya karıştı da bende sizlerden fikir almak istedim, şimdi kafa karışıklığım şurdan başladı, benim her adetten bir hafta önce kadar göğüs acısı olurdu bastırınca, bu ay adet günüme kadar hiç olmadı, bugün bat günüm göğüslerim acımaya başladı, hala adet olmadım, ama adet akıntısı gibi yoğun bir şekilde şeffaf akıntı geliyor nedir bu ilk defa oluyor anlayamadım hiç ağrım sızım yok şu anlık, adet olacak olsam kasıklarım şiddetli bir şekilde ağrırdı, arada sol tarafta kasık batması oluyor çok hafif o kadar..

Ben ikinci hamileliğimde günümün 15 geçmesini beklemedim 5 gün geçti 6. Gün test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim , çiftçizgi çıkmıştı .

merhaba. ayın 1inde şüpheli bir ilişkim oldu, fakat kesinlikle bir birleşme olmadı, kıyafetler vardı. ayrıca pco hastasıyım. ben nolur nolmaz diye ertesi gün hapı kullandım. 2 gün sonra 4 gün süren bir kanamam oldu. ayın 3'ü,9'u,18inde kan testi yaptırdım hepsi negatif çıktı. doktorumda tarlusal verdi ilacım biteli 4 gün oldu hala adet olmadım. bu yüzden ayın 27'sinde bir kan testi daha yaptırdım 0.03 çıktı. hamile olma ihtimalim var mıdır?

Back