• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim

seda8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
55
7
1
34
Kizlar bundan bi kac hafta ince kahverengi akintim oldu kasik agrim oldu 4 gun surdu akinti.ara ara kasik agrilarim oldu.4 gundur adet olamiyorum gecikti adetim.kasik agrilarim oluyo karin agrisi bel agrisi goguslerim sisti ve aciyo sanki adet olcakmisim gibi ama hala olmadim.yarin test yapicam

İnşallah hamilesindir canim ama test yapmadan kimse bisey diyemez hemen bi hamilelik testi al yerlesme kanamasi olabilir
Suanda kahverengi akintim yok.bi kac hafta once olmusdu.adet olcakmisim gibi belirtiler var hamile olanlarda adet belirtilri olurmu

Suanda kahverengi akintim yok.bi kac hafta once olmusdu.adet olcakmisim gibi belirtiler var hamile olanlarda adet belirtilri olurmu
Zaten belirtiler hemen hemen ayni benim bildiğim sivilce dışında iste kasik agrisidir bel agrisidir goguslerde hassasiyet dolgunluk hissi... zaten yerlesme daha önce oluyo yinede fazla beklentiye girmeden test yap canım çıkar varsa büyük ihtiml bu tarihte

Zaten belirtiler hemen hemen ayni benim bildiğim sivilce dışında iste kasik agrisidir bel agrisidir goguslerde hassasiyet dolgunluk hissi... zaten yerlesme daha önce oluyo yinede fazla beklentiye girmeden test yap canım çıkar varsa büyük ihtiml bu tarihte
Yarin yapicam canim

Back