Hamile miyim

Buketto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
29
6
86
33
16 kasımda adet oldum biraz gecikmişti koyu kahve-siyah arası kanamam olmuştu. Daha sonra 27 kasım ve 22 aralıkta korunmadan cinsel ilişkiye girdik kocamla dışarı boşalma yöntemiyle. 23 aralıkta regl olmam gerekiyordu ama çok stresli bi dönem yaşadım ve farklı bi şehirde kalmam gerekiyordu reglim gecikti 16 ocakta regl oldum hafif kahvemsiydi ilk gün ikinci gün kırmızı kan geldi ve olduğundan az sürdü 5 gün falan normalde 7 gün falan gelirdi reglim. Test yaptım 3 ocakta fakat negatif çıktı. Belim ağrıyo şu günlerde hafif göbeklendim 2 kilo aldım acaba bunla alakası var mı bilmiyorum başka da bir şeyim yok acaba hamile miyim diye düşünüyorum birdaha test yaptırsam mı bilemedim :/

Son düzenleme:
bence direk kadın doğuma git hem testi de gerek görürse o yapar. ama bu adet duzensizliginin baska sebepleri olabilir

bence direk kadın doğuma git hem testi de gerek görürse o yapar. ama bu adet duzensizliginin baska sebepleri olabilir

Başka bir şehre anneanneme bakmaya gittiğimde gecikiyor biraz stresli bi dönem yaşamış oluyorum düzenim değişiyor vs bunların normal olduğunu söylemişti doktor gitmeye gerek duymadım ama acaba lafı kafamı kurcalayıp duruyor işte :)

Korkuyorum biraz hamile olmak için pek uygun bi dönemde değilim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…