• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE MİYİM

huasaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
4
0
1
31
sevgilim üzerime boşaldı külodum vardı elimle de kapatıyodum parmak aramdan girdi mi diye şüpheleniyorum. adet öncesi akıntım vardı olaydan sonra olmadı durdu gibi bi ilgisi var mıdır adet zamanıma daha var olay pazar günü oldu. eğer içine kaçtıysa akıntımın durmasına neden olur mu yoksa akıntı durması bir kriter değil mi normalde de durabilir mi

Yeni üye cinsellik.
Hamilesin canım tebrik ederim Allah anali babali büyütsün :KK24:

Kk nin muayinesinden gectiniz hamilesiniz tebrikler.

adet akıntısı varken durabilir mi? diye soruyorum aslında ona bi cevap vermenizi istedim sadece

Spermler o kadar da hareketli degiller super gucleri yok oyle ic camasirini aşıp iceri girip akintiyi kesip hamile biraksinlar. Olayla alakali bi risk yok ama boyle korunmasiz devam ederseniz sevgilinle simdi degil bi baska zaman olabilir dikkatli ol korunmayi unutma erkek arkadasina da guvenme bu konuda

Ultrason Cihazımi Kaptim Geliyorum aç bacaklarini ama altında o donun olsun donsuz olmaz :KK8:

çok teşekkürler gerçekten yardımlarınız için umarım değilimdir, güvenmeyi de ihmal etmeyeceğim✌

Yok canim degilsindir ben daha cok yeni hamileyim hatta bugun ogrendim akinti durmaz hamileysen akinti olur ve sizin ki imkansiz duruyo biraz icini rahatlatmak icin test alabilirsin :)

Back