- 6 Nisan 2015
- 16
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi Deniz irem01
-
Doktora gittm fitiktan suphelendi ultrason istedi tam karin ultrasonu yaptilar uterusa yumurtaliklara falan da bakildi.bisey olsa cikardi dimi ultrasonun sonuc kagidina yazilirdi veya hamilelik gbi hi durum olsa cikardi degilmiSen daha takıyo musun kafana
Canm hamile değilsin kurtul şu pskolojiden
Tabi çıkardı canım içini ferah tut yaaaDoktora gittm fitiktan suphelendi ultrason istedi tam karin ultrasonu yaptilar uterusa yumurtaliklara falan da bakildi.bisey olsa cikardi dimi ultrasonun sonuc kagidina yazilirdi veya hamilelik gbi hi durum olsa cikardi degilmi
Doktora gittm fitiktan suphelendi ultrason istedi tam karin ultrasonu yaptilar uterusa yumurtaliklara falan da bakildi.bisey olsa cikardi dimi ultrasonun sonuc kagidina yazilirdi veya hamilelik gbi hi durum olsa cikardi degilmi
Esimle yazmadim erkek arkadasm yazdim zaten esim olsa bu kadar streslenmezdim bi sorun olmazdi.basta da acik bir sekilde yazdim erkek arkdasim diye.Eşimle yazmışssın ama sanırım bu eşin olmadığı için bu kadar paniklemişsin!!!Hamile değilsin orası kesinde,umarım bundan sonra daha dikkatli olursun!!!
Kizlar 26 nisanda kan testi yaptirdim beta hcg 2200 son adet tarihim 26 mart yorumlarinizi bekliyorum
:Canım bosuna bu kadar stres yapıyorsun eğer hamile kalsaydın adet olmazdın hadi oldun diyelim o zaman suan 5 aylık hamile olman gerekirdi coktan göbeğin çıkardı. Yanı bosuna bu kadar stres yapıyorsun hamile olman imkansız bence..
Cok ilginc neden bu kadar stres yapiyosun :) o isler oyle sandigin gibi degil orana burana bulasmayla olmaz burada okumadinmi hic bebek icin okadar ugrasanlar var .4-5 aydan bahsediyosun bu kesin olarak ultrasonda cikardi zaten hic gitmesen bile doktora hamilelikte hormonlar alt ust oluyo muhakkak anlardin ayrica karnin cikardi vs vs takilma boyle seylere
Tesekkur ederim cevabiniz icin. Bana ultrasonla baktilae ama gebelik suphesiyle bakilmadi tam karin ultrasonu yapildi uterus yumirtaliklar bobrekler falan herseye bakildi.gebelik suphesiyle yapilmadiysa acaba cikar mi cikmazmi onu blmiykrum.supheli iliski kasimdaydi o zamandan beri adetlerimi de oldum hamilelik durumu ultrasonda cikarmiCok ilginc neden bu kadar stres yapiyosun :) o isler oyle sandigin gibi degil orana burana bulasmayla olmaz burada okumadinmi hic bebek icin okadar ugrasanlar var .4-5 aydan bahsediyosun bu kesin olarak ultrasonda cikardi zaten hic gitmesen bile doktora hamilelikte hormonlar alt ust oluyo muhakkak anlardin ayrica karnin cikardi vs vs takilma boyle seylere
Benim de ikincisi silik siz hamile misiniz? Sonuç belli oldu mumerhaba kızlar,
3 aydır korunmuyoruz bu ay kasıklarımda agrılarım olmaya başladı goguslerim şiş ve 13 nisanda yanı bugun regl olmam lazım ama regl olmadan once hep 3- 4 gun onceden kahverengi akıntım gelirdi bu ay gelmedi sadece regl karın agrım var geçen hafta idrar gebelik testi yaptım negatif cıktı dayanmayıp 11 nısanda yeniden yaptım iki çizgi cıktı ama biri silik şeklinde testten suphelendim aynı gun baska test aldım ve yıne aynı sekilde çift çizgi ama biri silik cıktı sizce hamil olabilir miyim?
Evet Cnm hamileyim silik çıkmasın sebebi daha cok erken gebelik oldugu içinmiş kan testi yaptır hemen sonuç daha net cıkarBenim de ikincisi silik siz hamile misiniz? Sonuç belli oldu mu
Adetime iki gün var eğer gecikirse bir gün bile o zmn kan testi yaptırcamEvet Cnm hamileyim silik çıkmasın sebebi daha cok erken gebelik oldugu içinmiş kan testi yaptır hemen sonuç daha net cıkar
Benım gibisin sende :) bende daha adet olmadan idrar testi yapmıştım adet Olacağım gun olmadım ve hemen o gun kan testi yapmıştım Hayırlısı Allah'ım izniyle inşallah hamilesindir.Adetime iki gün var eğer gecikirse bir gün bile o zmn kan testi yaptırcam
Bugün sabah ilk idrarl tekrar test ettim foto yükledim var mıdır bebiş?Benım gibisin sende :) bende daha adet olmadan idrar testi yapmıştım adet Olacağım gun olmadım ve hemen o gun kan testi yapmıştım Hayırlısı Allah'ım izniyle inşallah hamilesindir.
Bence kesin var ins hamilesindir ☺☺Bugün sabah ilk idrarl tekrar test ettim foto yükledim var mıdır bebiş?
Var gibi gözüküyor Cnm ama hayırlısı bende idrar testinde biri silik çıktığında baya araştırmıştım ya cok erken gebelik yada kimyasal gebelik yazıyordu. Yani kan testini yaptir en temizi CnmBugün sabah ilk idrarl tekrar test ettim foto yükledim var mıdır bebiş?
Pazartesi günü canım kan testi inşallah çıkar :)Var gibi gözüküyor Cnm ama hayırlısı bende idrar testinde biri silik çıktığında baya araştırmıştım ya cok erken gebelik yada kimyasal gebelik yazıyordu. Yani kan testini yaptir en temizi Cnm
Harika kan testi yaptirdinmiAdetim iki gün gecikincee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?