• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Doktora gittm fitiktan suphelendi ultrason istedi tam karin ultrasonu yaptilar uterusa yumurtaliklara falan da bakildi.bisey olsa cikardi dimi ultrasonun sonuc kagidina yazilirdi veya hamilelik gbi hi durum olsa cikardi degilmi

Eşimle yazmışssın ama sanırım bu eşin olmadığı için bu kadar paniklemişsin!!!Hamile değilsin orası kesinde,umarım bundan sonra daha dikkatli olursun!!!

Eşimle yazmışssın ama sanırım bu eşin olmadığı için bu kadar paniklemişsin!!!Hamile değilsin orası kesinde,umarım bundan sonra daha dikkatli olursun!!!
Esimle yazmadim erkek arkadasm yazdim zaten esim olsa bu kadar streslenmezdim bi sorun olmazdi.basta da acik bir sekilde yazdim erkek arkdasim diye.
Ultrasonla bakildgunda ozellikle gebelik diye belirtilmediginde acaba farkedilmemesi gbi bi durum olurmu diye suphe ettm ama kasimdan beri de nerdeyse 5 ay gecti farkedilmemesi gvi bi durum olurmuydu acaba.uterusa yumurtaliklara hepsine bakildi ve sonuc normal bulgular yaziyo.bilginiz varsa beni bilgilendirirseniz cok sevinirim

Cok ilginc neden bu kadar stres yapiyosun :) o isler oyle sandigin gibi degil orana burana bulasmayla olmaz burada okumadinmi hic bebek icin okadar ugrasanlar var .4-5 aydan bahsediyosun bu kesin olarak ultrasonda cikardi zaten hic gitmesen bile doktora hamilelikte hormonlar alt ust oluyo muhakkak anlardin ayrica karnin cikardi vs vs takilma boyle seylere

Cok ilginc neden bu kadar stres yapiyosun :) o isler oyle sandigin gibi degil orana burana bulasmayla olmaz burada okumadinmi hic bebek icin okadar ugrasanlar var .4-5 aydan bahsediyosun bu kesin olarak ultrasonda cikardi zaten hic gitmesen bile doktora hamilelikte hormonlar alt ust oluyo muhakkak anlardin ayrica karnin cikardi vs vs takilma boyle seylere
Tesekkur ederim cevabiniz icin. Bana ultrasonla baktilae ama gebelik suphesiyle bakilmadi tam karin ultrasonu yapildi uterus yumirtaliklar bobrekler falan herseye bakildi.gebelik suphesiyle yapilmadiysa acaba cikar mi cikmazmi onu blmiykrum.supheli iliski kasimdaydi o zamandan beri adetlerimi de oldum hamilelik durumu ultrasonda cikarmi

merhaba kızlar,
3 aydır korunmuyoruz bu ay kasıklarımda agrılarım olmaya başladı goguslerim şiş ve 13 nisanda yanı bugun regl olmam lazım ama regl olmadan once hep 3- 4 gun onceden kahverengi akıntım gelirdi bu ay gelmedi sadece regl karın agrım var geçen hafta idrar gebelik testi yaptım negatif cıktı dayanmayıp 11 nısanda yeniden yaptım iki çizgi cıktı ama biri silik şeklinde testten suphelendim aynı gun baska test aldım ve yıne aynı sekilde çift çizgi ama biri silik cıktı sizce hamil olabilir miyim?
Benim de ikincisi silik siz hamile misiniz? Sonuç belli oldu mu

Benım gibisin sende :) bende daha adet olmadan idrar testi yapmıştım adet Olacağım gun olmadım ve hemen o gun kan testi yapmıştım Hayırlısı Allah'ım izniyle inşallah hamilesindir.
Bugün sabah ilk idrarl tekrar test ettim foto yükledim var mıdır bebiş?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 65
Back
X