hamile miyim?

veronika_nika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
1.088
953
Kizlar adetime 1 hafta var bugun sanki adet olacak gibi kasiklarimda çok agri vardi şimdi akşam da pembe leke geldi çok az. Olabilir mi?

Bende çok merak ediyorum benimde 10 gün kala bel ağrım başladı birde aynı ovulasyon donemindeki ağrıyı yaşıyorum 4 günüm kaldı geç yumurtladim bu ay birde
Insaallah bebektendir

walla canım benimde 10 gündür göğüsler kasıklar vs derken dün pembeyle başlayan kanamam oldu belki yerleşmedir dedim 5 gün var adetime dayanamadım kan testi yaptırdım maalesef 0.37 çıktı

walla canım benimde 10 gündür göğüsler kasıklar vs derken dün pembeyle başlayan kanamam oldu belki yerleşmedir dedim 5 gün var adetime dayanamadım kan testi yaptırdım maalesef 0.37 çıktı
Yaa. Hayirlisi olsun canim. Benim gogus agrim yok sadece kasiklarda

Cok sagol canim. Adet oldum. Demekki zamani degilmis. Dedigin gibi en hayirli zamanda gelsin insallah
aynen hiiiç üzülme kafaya takınca ne hikmetse olmuyor.bu ay kendine yeni uğraşlar edin.ve kesinlikleeeee ovulasyon testi sipariş et internetten.eczanede 5 adeti 45 tl idi.internetten 40 adetini 45 tlye almıştım.o ay hamile kaldım tavsiye ederim...

Cok sagol canim hemen siparis edeyim. Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Kızlar benm de 30-31 mart da regl olmam gerekiyordu belirtileri başlamştı ama 3 gün gecikmeli oldu tam adet oldum sanarken 1 gün sürdü ve bitti toplasan bir pedi doldurmazdı çok afedersiniz ama kahverengi ve çamur halindeydi.. bi kaç gün snra doktora gittim ultrasonda baktı ve 4 haftalık gbelk dedi snra kan testnde çkmadı başka başka doktorlara gttim biri var biri yok dedi napcagmı bilemedim.. şmdi 2. adet dönemimi beklyrm yine adet olmazsam bu defa daha özenli bir doktora gdcem . fikrinz var mı böyle bişey duydunuz mu bütün ümidim kırıldı var mı yok mu bilmemek daha zormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…