• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim?

MoonfacedMom

Aslan Kadını♌ Terazi Prenses Annesi♎ Kova annesi♒
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
7.924
9.216
398
Kızlar adetim 2 gün gecikti kasıklarım da garip hafif ağrı var arada oluyo. Sürekli uykum geliyor kendimi hep yorgun hissediyorum. Başım dönüyor. Akıntım arttı. Karnım çok şiş herkes hamile olabileceğimi soyluyor. Sizce olma ihtimalim var mı? (Özel Günleri atlamadık)

Cnm ne kadar zamandir isttsnz bilmyrm ama ben iki yil bekldgm icin bu belirtleri cok yasadm adet gecnceki belrtlerle hamlelik belirtileri ayni maalesef seni cok iyi anlyrm ins. Hamilesndr ama bende duydgm her belirtiyi yasardm hayirlisiyla ins. Hamileliktir

Canim en iyisi idrar testi yap o zaman umarim hamilesindir Allah isteyen herkese nasip etsin ins

Kızlar adetim 2 gün gecikti kasıklarım da garip hafif ağrı var arada oluyo. Sürekli uykum geliyor kendimi hep yorgun hissediyorum. Başım dönüyor. Akıntım arttı. Karnım çok şiş herkes hamile olabileceğimi soyluyor. Sizce olma ihtimalim var mı? (Özel Günleri atlamadık)
inşallah. neden bir test yapmayı denemiyorsun?:KK17::KK17:

Adetin de gecikmis bence hemen bi kan testi yaptir :) ins hamilesindir

erken değil çıkar bence .adete 1-2 gün kala bile silik çıkıyo 2. çizgi.evde hiç testin yok mu?

Cnm ne kadar zamandir isttsnz bilmyrm ama ben iki yil bekldgm icin bu belirtleri cok yasadm adet gecnceki belrtlerle hamlelik belirtileri ayni maalesef seni cok iyi anlyrm ins. Hamilesndr ama bende duydgm her belirtiyi yasardm hayirlisiyla ins. Hamileliktir

Sen kavuştun mu dileğine canım. Benim gebelik belirtim yok canım bunlar işte belirtilerim herkes hamile sin deyince şüpheye düştüm. .

Back