Yani görüş almak istemiş olabilir o yüzden soruyordur.. Ihtimal nedir diyeIyi de bunun cozumu burda bizlere "sizce hamile miyim" demek degil ki.
Evet, bu bircok kisinin derdi olabilir. O zaman buralarda dalga gececeklerine gidip dogru duzgun ogrensinler.
Hastaneye gıtsem evlı olmadıgım ıcın sorun cıkarırlar mı?
Hayır içine sokmadım ama dış tarafı yada gırıse elımız değmiş olabilir ama bosalınca degmedıgebelik testleri bile yanıltabiliyor, 3-4 tane alın kan testi yaptırın yada direk kafanız rahat olsun. Aklınııza takarsanız stresten gecikebilir. Dikkatli olun bir daha, ama bulaşmamıştır elinizi vajinanızın içine sokmadıysanız tabi o haldeyken...
haha müneccim şeyi yesek neyseYaaa buraya konu acana kadar git ver 4 lira test al bak hamilemisin degilmisin.biz sanki muneccim b.ku yedik hayret yaa. Bende sana bi soru sorayim sence benim regl tarihim ne :) iste bu soru kadar sacma senin sorunda
buraya yazana kadar eczaneden test al, yap bir tane.Iyı akşamlar kızlar
Tecrübeli bayanlar yardımcı olabilir mi?
Sevgilimle bişeyler yaşadık 20 ama doğurganlık gunumde değildım. Tam anlamıyla bişey sayılmaz aslında.
Penısı vajınama değdi ama içime girmedi. Dışarı boşaldı. Ama elımıze bulasan sıvı vajınaya değmiş olabilir. Adetım 7 gun geçti . Hamile olabilir miyim korkuyorum bu yüzden de gecikmiş olabilir mı?
Çok teşekkür ederim anlayısınız ve cevabınız için. Hamılelık ihtimali var mı peki?konuyu acan arkadasla dalga gecmeniz cok sacma kiz salak degil elbet alacakdir testini ama bugun pazar hatirlatayim sizin basinizada boyle
snyxx canim eger bole seyler oluyosa ilk oldugu anda ertesi gun hapi ic kndini garantiye alip gununun gelmesini bkle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?