hamile miyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi snyx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Iyi de bunun cozumu burda bizlere "sizce hamile miyim" demek degil ki.
Evet, bu bircok kisinin derdi olabilir. O zaman buralarda dalga gececeklerine gidip dogru duzgun ogrensinler.
Yani görüş almak istemiş olabilir o yüzden soruyordur.. Ihtimal nedir diye

Hayır içine sokmadım ama dış tarafı yada gırıse elımız değmiş olabilir ama bosalınca degmedı

Git test al buraya yazacagina , ne kadar sacmaliyosunuz ya..

Hamilesin tabiki tatlim.hadi gozun aydin.sevgiline ve onun yaverine selam soyle..

Lütfen karnınızı tarayıcınız var ise ona yaslayın tarayın burdan bakalım çıktısını veririz

7gun gecikmis burda napiyosun arkadasim test al ya da kan ver

Hamilesin hemde 6 haftalik

buraya yazana kadar eczaneden test al, yap bir tane.

Hamile olma ihtimalin çok düşük ama imkansız diyemem. Test yap. Doktor içinde özele git, devlet hastahaneleri gebeliği ailelere gammazliyor haberin olsun.

konıu taşınmış. bende taşımatya hazırlanıyordum :)

konuyu acan arkadasla dalga gecmeniz cok sacma kiz salak degil elbet alacakdir testini ama bugun pazar hatirlatayim sizin basinizada boyle

snyxx canim eger bole seyler oluyosa ilk oldugu anda ertesi gun hapi ic kndini garantiye alip gununun gelmesini bkle

Çok teşekkür ederim anlayısınız ve cevabınız için. Hamılelık ihtimali var mı peki?

sanmiyoruk benim kaynim yemi wvlendi onlarda cocuk.istemiyolar ayni senin olayin gbi oldu onlarinda ki eltim yerlesme kanamasi gbi biseyde gordi ama hamile dwgil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…