hamile miyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi snyx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

snyx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
8
0
1
Iyı akşamlar kızlar
Tecrübeli bayanlar yardımcı olabilir mi?
Sevgilimle bişeyler yaşadık 20 ama doğurganlık gunumde değildım. Tam anlamıyla bişey sayılmaz aslında.
Penısı vajınama değdi ama içime girmedi. Dışarı boşaldı. Ama elımıze bulasan sıvı vajınaya değmiş olabilir. Adetım 7 gun geçti . Hamile olabilir miyim korkuyorum bu yüzden de gecikmiş olabilir mı?

Klasik kk konusu. Al bir test eczaneden öğren.

Eczaneden testini alın ayrıca kk bdv de böyle konulardan hoşlanmıyoruzz

Pek sanmıyorum ama bu kadar geciktiyse bir test almanda fayda var bence...

Yaaa buraya konu acana kadar git ver 4 lira test al bak hamilemisin degilmisin.biz sanki muneccim b.ku yedik hayret yaa. Bende sana bi soru sorayim sence benim regl tarihim ne :) iste bu soru kadar sacma senin sorunda

Ikizlere hamilesiniz bence.

Hoşlanmıyoruz ne demek kızın derdi o demek kı acmış konusunu... Yapmayın böyle. Fake hesap bile olsa aynı durumda olan baska kızlar olabılır
Iyi de bunun cozumu burda bizlere "sizce hamile miyim" demek degil ki.
Evet, bu bircok kisinin derdi olabilir. O zaman buralarda dalga gececeklerine gidip dogru duzgun ogrensinler.

Genç yaşta dikkatli olmanız gerek. Bir test sürecinden geçiniz.

Sevgilinle bir seyler yasamana hic karsi degilim. Yalniz test almak yerine bize sorup ona gore karar vereceksen bu cahillikle lutfen sevisme sen...
Cahil değilim ama test alacak bir yerde değilim şu an pazartesiyı beklemm gerekiyor

hamile miyim diye değil de böyle bir ihtimal var mı diye sorsan daha mantıklı olurdu.
evet çook düşük de olsa böyle hamile kalma ihtimalin var bence test al zaman kaybetmeden yap.

Cahil değilim ama test alacak bir yerde değilim şu an pazartesiyı beklemm gerekiyor
Peki yazdiklarindan hamile misin degil misin nasil anlayacagiz ? Hani tip egitimi almis doktorlar bile muayene etmeden yorum yapamiyor. Mecbur pazartesiyi bekleyeceksiniz baska yolu yok. Hamile kalma ihtimaliniz var o sekilde merak ettiginiz buysa

gebelik testleri bile yanıltabiliyor, 3-4 tane alın kan testi yaptırın yada direk kafanız rahat olsun. Aklınııza takarsanız stresten gecikebilir. Dikkatli olun bir daha, ama bulaşmamıştır elinizi vajinanızın içine sokmadıysanız tabi o haldeyken...

Yaşın kaç sevgilinin yaşı kaç ?
Opustunuz mu ?
Eğer tükürük geçtiyse ondan sana çok sey değişir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…