Klasik kk konusu. Al bir test eczaneden öğren.Iyı akşamlar kızlar
Tecrübeli bayanlar yardımcı olabilir mi?
Sevgilimle bişeyler yaşadık 20 ama doğurganlık gunumde değildım. Tam anlamıyla bişey sayılmaz aslında.
Penısı vajınama değdi ama içime girmedi. Dışarı boşaldı. Ama elımıze bulasan sıvı vajınaya değmiş olabilir. Adetım 7 gun geçti . Hamile olabilir miyim korkuyorum bu yüzden de gecikmiş olabilir mı?
Klasik kk konusu. Al bir test eczaneden öğren.
Eczaneden testini alın ayrıca kk bdv de böyle konulardan hoşlanmıyoruzzIyı akşamlar kızlar
Sevgilimle bişeyler yaşadık 20 ama doğurganlık gunumde değildım. Tam anlamıyla bişey sayılmaz aslında.
Penısı vajınama değdi ama içime girmedi. Dışarı boşaldı. Ama elımıze bulasan sıvı vajınaya değmiş olabilir. Adetım 7 gun geçti . Hamile olabilir miyim korkuyorum bu yüzden de gecikmiş olabilir mı?
Pek sanmıyorum ama bu kadar geciktiyse bir test almanda fayda var bence...Iyı akşamlar kızlar
Esprisi bile baydı, o derece. O yüzden ultrason cihazımı alıp bakıyorum demiycem.Aynen ya baydı artık. Üstüne espiride yapılmıyor :)
Eczaneden testini alın ayrıca kk bdv de böyle konulardan hoşlanmıyoruzz
Iyi de bunun cozumu burda bizlere "sizce hamile miyim" demek degil ki.Hoşlanmıyoruz ne demek kızın derdi o demek kı acmış konusunu... Yapmayın böyle. Fake hesap bile olsa aynı durumda olan baska kızlar olabılır
Cahil değilim ama test alacak bir yerde değilim şu an pazartesiyı beklemm gerekiyorSevgilinle bir seyler yasamana hic karsi degilim. Yalniz test almak yerine bize sorup ona gore karar vereceksen bu cahillikle lutfen sevisme sen...
Peki yazdiklarindan hamile misin degil misin nasil anlayacagiz ? Hani tip egitimi almis doktorlar bile muayene etmeden yorum yapamiyor. Mecbur pazartesiyi bekleyeceksiniz baska yolu yok. Hamile kalma ihtimaliniz var o sekilde merak ettiginiz buysaCahil değilim ama test alacak bir yerde değilim şu an pazartesiyı beklemm gerekiyor
Hastaneye gıtsem evlı olmadıgım ıcın sorun cıkarırlar mı?Genç yaşta dikkatli olmanız gerek. Bir test sürecinden geçiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?