• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim???

revanmitra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
11
1
88
34
merhaba, en son birlikteliğimiz 3 hafta kadar önce oldu ve korunmadık.... tahmini reglimden 1 hafta önceydi birlikteliğimiz ve hala adet olmadım. stresli bi dönem geçiriyordum, hamilelikte ilk belirtinin göğüs hassasiyeti, burun hassasiyeti, sık idrara çıkma olduğunu okumuştum bende hiçbir şey yok, sanki sabah uyandığımda aç karnına aynaya baktığımda şişkinlik var üstelik son günlerde çok gerginim.. adetim mi gecikmiştir sizce sadece? malum stres. yarın test alacağım yine de ama kesin sonuç vermedikleri için güvenemiyorum da.

Son düzenleme:
Yazdıklarından hamile olduğunu biz nereden bilelim. Bir kaç tane test al. Hepsi de seni yanıltamaz herhalde. Yine de güvenmiyorsan doktora git.

sizi cok iyi anliyorum beni de vantilator carpmisti ama ben kendimi hamile saniyordum. :-) defalarca test yaptim.negatif cikti. bence siz simdi.idrar testini alin yapin negatif cikarsa ve hala regl olmazsaniz bayram.sonrasi acilen doktora gidin cunku hamile.degilseniz ve regl 10gun gecikmisse ciddi bi durumda olabilir. bu sekilde.net bisey soylemek zor cunku hamile olup hic belirti yasamayan da var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back