Ben kimseden doktorculuk oynamasini istemedim. Bilgisi olan bilgilendirsin diye rica ettim. Sana hesap verecek durumda değilim. Emin ol kac gündür vicdanima hesap veriyorum kac milyon kez pisman oldugumu bilemezsin. Cahillihim yuzunden bu durumdayım. Çoğunuz bebek istiyorsunuz allah hepinizin gonlune gore versin. Cevap verenlere tesekkurler
Ben bu tarzda paylaşım yapanların sırf kafa bulmak amaçlı olduğunu düşünüyorum..Bari bir halt etmeden önce her türlü olasılığı düşün.. Sonra bu tarz kişilere doktorculuk oynamamız isteniyor.. İşlerine gelmeyince de ne dediğimizi anlamıyorlar..
bunun gıbı bır cok konu acanlar var ben dıyorum kı ya bunlar gercekten süzme yada bılerek bu sekılde sırf alay etmek ıcın yazıyorlar.bırde yaptıklarını savunuyorlar ben buna cok kızıyorum.
ha sen ben gıbı ınsanlarda bunlara kızınca Admın olacak kısılerde senı benı BANlar.... burdan ıkıncı kez yazıyorum ınsaALLAH okuyorsunuzdur Mune hanım lutfen bu gıbı konuları onaydan gecırmeyın yaaa ..........
bencede..elinin altında internet var belli...buraya nick alıp 24 sata bekleyip konu açıp yazana kadar nete yazarsın çıkar..cevap bile vermeye değmez..
hayır o da degıl... surtunmeyı bılıyor ,zevkı sefayı bılıyor yok ustune yok altına bosalıyo onuda masallah bılıyor eeee bır hamıle kalınırmı kalınmazmı onu bılemıyor saf ayagına yatıyor....acaıp sınırlenıyorum bunlara ya ne kadar basıt hersey cıdden namus kavramı kalmamıs
hahahahah gülesim geldihaklısın bacım aynen öyle..bazen düşünüyorum acaba sırf buraya ya da başka paylaşım sitelerine falan malzeme olsun diye mi bişeyler yaşanıyo :26:
evet hamilesin ..
yapmasaydın o zaman canım. nasıl hamile kalıncağını bilmiyosun ama yüzeysel seviştik üstüme boşaldı demeyi biliyosun. korkuyosan utanıyosan yapma. o zar yerinde duruyo ama sözde bakirelik oluyo işte bu arkasında duramıcağınız şeyleri yapmayın artık bu kadar mı cahilsiniz ya hoş nasıl bi cahillik oda ayrı.
evet hamilesin
yaa töbe töbe
ben anlamıyorum yahu
madem böyle ölümüne tırsıyorsunuz yapmayın böyle şeyler alla alla ya
tebriklerr hamile değilsiniz yahu şakamısın sevişmeyi,boşalma olayını biliyorsun daa nasıl hamile kalındığını mı bilmiyorsun!!!!!!
evet evet kesin hamile amazoncum katiliyorum.... her halti yemeyi bilirler sonra burda "ne olur yardim edin" diye miavlarlar.... KK nin adminleri boyle sacma topik acilmasina musade etmeyin allah askina yaaa
Gece gece çok güldümm:)))
yazık düştüğümüz hale namus arık iki damla kan olmuşhayır o da degıl... surtunmeyı bılıyor ,zevkı sefayı bılıyor yok ustune yok altına bosalıyo onuda masallah bılıyor eeee bır hamıle kalınırmı kalınmazmı onu bılemıyor saf ayagına yatıyor....acaıp sınırlenıyorum bunlara ya ne kadar basıt hersey cıdden namus kavramı kalmamıs
yazık düştüğümüz hale namus arık iki damla kan olmuşAllahım evlatlarım kocam sana emanet namusum ve yuvamda koru Mevlam
ben artık bu topiğe yazmıyacagım cunkı yazdıkca ona pirim verıyorum....
yazık düştüğümüz hale namus arık iki damla kan olmuşAllahım evlatlarım kocam sana emanet namusum ve yuvamda koru Mevlam
çok haklısınız ahlaki değerleri böyle şeyler konuşup normalleştirerek yıprattıyoruz.Yeni konulara
bunun gıbı bır cok konu acanlar var ben dıyorum kı ya bunlar gercekten süzme yada bılerek bu sekılde sırf alay etmek ıcın yazıyorlar.bırde yaptıklarını savunuyorlar ben buna cok kızıyorum.
ha sen ben gıbı ınsanlarda bunlara kızınca Admın olacak kısılerde senı benı BANlar.... burdan ıkıncı kez yazıyorum ınsaALLAH okuyorsunuzdur Mune hanım lutfen bu gıbı konuları onaydan gecırmeyın yaaa ..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?